CYMBALTA fibromyalgi droger förklarade

Analgetika för fibromyalgi

De flesta läkare startar din plan av fibromyalgi, den smärta som du bör ta en kurs av medicinering mot smärta.

De vanligaste läkemedel mot smärta vid fibromyalgi inkluderar Tylenol, ibuprofen och acetylsalicylsyra. Men många människor tycker att de kurser av analgetika är inte mycket effektiva metoder för smärtlindring från detta tillstånd. Om detta är fallet med dig, kommer din läkare att förskriva förmodligen något starkare. De försöker på maj ökade smärtlindring, eller Tramadol som en opioid såsom morfin eller hydrocodone.

Antidepressiva läkemedel för fibromyalgi

Om du ordineras ett antidepressivt läkemedel av fibromyalgi, kan det för din depression, men kan också användas för att minska smärtsamma symtom. En av de nyare läkemedel som visar mycket lovande för behandling av personer med fibromyalgi heter Cymbalta. Fibromyalgi läkare använder ett antal antidepressiva medel, inklusive amitriptylin, Pamelor, Doxepin, Prozac, Zoloft och Efexor, vilket liknar Cymbalta. Fibromyalgi används för att minska smärta eftersom de signalsubstanser som är ansvariga för vidarebefordran signaler av smärta också reläsignaler humör. Naturligtvis gör detta antidepressiva användbar lindring för depression och fibromyalgi smärta.

Antiepileptika av fibromyalgi

Det är inte ovanligt att din läkare att förskriva en kramplösande snarare än som ett antidepressivt läkemedel Cymbalta. Fibromyalgi kan behandlas effektivt med antiepileptika snarare som Lyrica. I själva verket är Lyrica det enda läkemedlet som är godkänt av Food and Drug Administration för behandling av personer som lever med fibromyalgi. Antiepileptika fungerar på samma sätt som depression, läkemedel, genom att blockera smärtsignaler i hjärnan. Många människor som tog Lyrica rapporterade signifikant minskning av smärta och en betydande ökning av vardagen.

Andra läkemedel och fibromyalgi

När det gäller att behandla din fibromyalgi smärtlindring är bara en del av processen. Troligtvis kommer din läkare att behandla andra symtom som sömnproblem och muskelvärk eller spasmer. Att klara av tillfälliga sömn, kommer din läkare att förskriva en sömn stöd som Ambien. Att behandla din muskelspasmer, förskriva de en muskelavslappnande som Flexeril att ta innan läggdags. Andra symptom behandlas med läkemedel som behövs. Troligtvis, prova du en av de droger som fibromyalgi eller populära Cymbalta Lyrica. Fibromyalgi doktorer försöker ofta en kombination av olika läkemedel och terapier för att ge sina patienter med fibromyalgi smärta.

Några nya terapier i maj att din läkare rekommenderar sjukgymnastik, massage, kiropraktik manipulation, akupunktur, rådgivning och biofeedback. I de flesta fall, din bästa chans för lättnad att ställa dig på en kombination av medicinering och icke-medicinska behandlingar. När du hittar vad som fungerar för dig och din rutin med henne, kommer du att leva med fibromyalgi är inte så svårt som du trodde.

Om du har problem med ditt företag funktionshinder försäkringsskada med en advokat från Vancouver invaliditetsförsäkring för att hitta dina alternativ.