Det är inte ditt föräldraskap, är det sura uppstötningar hos barn

Hur många första gången föräldrar, innan barnet ens är fött, har dessa underbara fantasier där mamma, pappa och barn lever i fullständig och fullkomlig harmoni? De flesta av oss som har barn nu, inser att det bara var en massa skit som orsakas av överaktiva hormoner.

De flesta gånger när föräldrar tar hem en ny bebis, tar de med sig vad deras barnläkare kallar sura uppstötningar i barn. Vad detta betyder är att de inte kan smälta den vanliga typen formler som finns på marknaden. Vad detta betyder också att när de matas dessa kommersiella formler, det orsakar en hemsk reaktion som bedövar barn och föräldrar. Detta tillstånd är helt enkelt kallas sura uppstötningar i barn.

Ingenting kan vara värre än att få hem ett barn som verkade så glad och fredlig på sjukhuset, som nu är hemma och skriker av smärta.

vad ska du göra?

Om du lyssnar på din faster Bertha, kan hon berätta att fiskleverolja eller ipecac i babys flaska kommer att göra susen. Det finns andra mostrar, nanas, och kusiner som alla kommer att väga in på deras uppfattning om vad du ska göra när det är sura uppstötningar i barn.

Din bästa insats, om detta är ett verkligt problem för dig, är din man och barn, att tala på djupet med din barnläkare för att ta reda på vad den bakomliggande orsaken till surt koppla in barn kan vara från. Det kan vara något så enkelt som ett matsmältningssystem som inte är redo för någon mat ännu, allergier som kan vara väntar på att sprungit på ditt barn så fort de äter något som utlöser det.

Det viktiga att komma ihåg är att detta är inte en situation som inte kommer att vara för evigt. Ditt barn kommer högst sannolikt att växa ur sura uppstötningar i barn. Detta betyder inte att när våra barn är en stor man eller kvinna de brukar uppleva detta tillstånd, men när barnet passerar raden av sura uppstötningar som vanligtvis är cirka tre månader, bör det bry inte du igen, såvida du inte har ett annat barn.