en brinnande huvudvärk och några av dess orsaker

Många människor lider av detta kallas gemensamt olägenhet brinnande huvudvärk varje dag, i vissa fall, som även kan pågå i dagar. Burning huvudvärk är inte ett medicinskt erkänd term om du skulle titta runt i medicinska tidskrifter och kliniska dokument, men det är ganska mycket vanligt förekommande. Det finns många olika orsaker till brinnande huvudvärk, och olika människor har olika delar av huvudet som värker. Dessutom finns det också många olika orsaker till detta huvudvärk, något som vi kommer att titta på idag.

Olika delar av huvudet

I många fall, brinner huvudvärk relaterad till bihåleinflammation. I så fall är smärtan vanligen på den främre delen av huvudet, på pannan, övre kinder, och ibland kan även resa runt hela ansiktet. I andra fall kan denna brännande huvudvärk orsakas av feber. I detta, är smärtan vanligtvis på båda sidor av pannan, som är de svagaste punkterna i känslighet i huvudet.

orsaker

Som vi redan har vetat, skulle de vanligaste orsakerna till att bränna huvudvärk vara feber, influensa, och bihåleinflammation. I dessa fall är smärtan konstant, och kan stickande och stickningar, och att inte tala bränning. Det kan härröra från någon sida av huvudet, men oftast efter ett tag kommer att resa till andra områden också.

Vissa människor tenderar att få stötar av extrema smärtor. Även medicinskt finns det inget bevis för vad som orsakar denna plötsliga uppror i de brinnande huvudvärk symtom, är det tros vara orsakad av pulserande nerver på grund av spänningar.

Burning huvudvärk kan också orsakas av vissa andra anledningar än de som anges ovan. Dessa är mer allvarliga fall såsom tumörer eller tillväxt i huvudet. I sådana fall är smärtan inte konstant som de som anges ovan, men kommer på och av. Smärtan är oftast våldsamt, betydligt starkare än de du får för feber, och inte att förglömma, det pulserar ofta.

Det är också trott att gifter och kemikalier också kan orsaka akut eller brännande huvudvärk. Det är ganska vanligt att många människor, särskilt de som inte är så gynnsam för nymålade hus, kemiska laboratorier, och så vidare. Ovanpå dessa, kan även vissa ätbara gifter och livsmedel orsaka brännande huvudvärk, såsom alkohol, koffein, och så vidare.

Alkohol och koffein speciellt, tros vara orsakerna till många allvarliga huvudvärk som kan orsaka hela huvudet värka kraftigt, med nerverna är extremt spänd.