fot lukt bota de vanligaste sätten

Det är viktigt att ha mer än ett par skor. Om du ändrar dina skor ofta det kan minska bakterier och även minska fot lukt. När plocka dina skor ser till att dina fötter kan andas genom dessa skor och att dessa skor kan tvättas. Självklart bör du också ändra dina strumpor ofta, det finns strumpor som är gjorda för att förhindra svettning eller att neutralisera lukten.

Du kan använda sprayer, det finns många sprayer tillgängliga som kan hjälpa dig att minska fot lukt. Det är bra att bära den med dig när du vet att du inte kan ta dusch till exempel efter träning eller när du är på jobbet eller i skolan.
Det är pulver som kan hjälpa dig att undvika fukt. Pulver är också bra att undvika klåda som kan komma med svettiga fötter. Även en del människor säger att använda bakpulver hjälper också, bör den undvika fukt.

Det finns också skoinlägg som hjälper dig neatralize lukten och absorberar fukt.

Tvätta dina fötter kafferepet dag med en antibakteriell tvål detta kommer att ta bort döda hudceller. Efter tvättning fötterna noggrant torka fötterna omedelbart.

De är de vanligaste sätten som människor använder för att bota fot lukt, det är också bara tillfälliga fot lukt rättsmedel. Vad många inte vet är att kronisk fot lukt är ett problem som man faktiskt kan bli av för gott och det tar inte mycket tid eller kostar mycket, det är faktiskt mycket mer billigare än att hålla köpa alla dessa produkter som hjälper du minska lukten.