kropp detox 101 de goda och de dåliga

avgiftning eller detox som det vanligtvis är känt dessa dagar, är en metod som används av många för att befria sina kroppar av alla de gifter som ackumuleras över månader och år av att äta och dricka på fel saker och dåliga levnadsvanor. En kropp detox är ett sätt att bli av med alla gunk som har ackumulerats, men det finns bra sätt och dåliga sätt att göra det.

Visste du att våra kroppar är förorenade på daglig basis? Är du medveten om att i USA ensam, är biljoner pounds av över 9000 olika kemikalier som produceras varje år? Där går det allt? De flesta av det hamnar till slut i luften, vattnet och marken. Vi är nu tekniskt kunna mäta mängden föroreningar i våra egna kroppar, och du kommer inte gilla vad du hör. Vilket är anledningen till att en kropp detox plötsligt blir en tilltalande förslag.

För första timers överväger en kropp detox, finns det några saker du bör veta. En kropp detox är främst utformad för att rengöra tjocktarmen, där allt som kroppen inte behöver eller använder hamnar ändå. Tjocktarmen är också allmänt känd som “avloppssystemet i kroppen”. Ett organ detox bör utföras, enligt dem som svär vid det, då vissa tecken berätta att det är dags för en: frekventa trötthet och låg energi, återkommande huvudvärk, övervikt, täta förkylningar, gas, uppblåsthet, hudproblem såsom utslag och en utskjutande mage eller vad de flesta kvinnor hänvisar till med en bister uppsyn som en “pooch”. Dessa är bara några av de tecken som kan vara indikatorer som du förorenande din kropp. Var medveten dock att många av dessa tecken kan också vara ett tecken på sjukdom. Lyssna på din kropp.

En kropp detox utförs av helt förändrade mat-och dryckesvanor, och för vissa är detta en livsförändrande händelse. Det finns många olika typer av metoder kropp detox och det är upp till dig att avgöra vilket som är rätt för dig. För din kropp detox, bör du använda växtbaserade piller eller bara dricka te eller vatten i ett par dagar? Två av de mest populära metoderna kropp detox är DrNatura och befälhavaren rengöra kost kropp detox. Dessa har både fans och belackare och det är upp till varje individ att avgöra om någon kropp detox-metoden är säker eller hälsosam.

Var medveten om att de flesta läkare rynka pannan på nuvarande metoder kropp detox, med goda skäl. Läkare vet att kroppen är mer än kapabel eller göra sig av med avfall utan någon hjälp utifrån eller en kropp detox. Många kropp detox metoder kräver drastiska dieter och åtgärder som inte kan vara bra för en person i det långa loppet. Läkare föreslår också att genom att bara byta äta och levnadsvanor, kan vi uppnå samma resultat som en kropp detox-metoden. Dessa förändringar innefattar att äta en riktig och välbalanserad, näringsriktig kost och upprätthålla en regelbunden motion regim. Att sluta röka eller dricka är en av den bästa vi kan göra, de föreslår, samt om av de hög fetthalt, hög socker kost som vi alla har vant sig. Oavsett vilken metod du väljer för en kropp detox, använd sunt förnuft och lyssna på din kropp.