billiga läkemedel på nätet – är det värt det att köpa dem

Healthcare inflationen har lett många individer att spela förmyndare billigare läkemedel. Det billigaste stället att märkesvaror läkemedel är generiska läkemedel. Om läkaren rekommenderar en viss märkesvaror läkemedel, kommer enstaka kunna begära för ett generiskt läkemedel med samma effekt. Generiska läkemedel är också grupperas under over-the-counter (OTC) och receptbelagda klasser piller. Congressional Budget Office i USA rapporterar att kunderna sparade $ 8 till 10 miljarder dollar varje år genom att köpa generiska läkemedel.

Till skillnad från de tillverkare av märkesvaror läkemedel, spenderar generiska läkemedel läkemedel inte för utveckling och analys. Ungefär $ 32 miljarder kronor i avgift för att utveckla separata läkemedel, som rapporterats av Pharmaceutical Analysis and Manufacturers of America. Den genomsnittliga avgiften för att utveckla ett läkemedel är $ 897.000.000, enligt Bostons Tufts Center för forskning om läkemedelsutveckling. Dessa siffror förklarar varför olika märkesvaror droger är oerhört dyra.

Generiska läkemedel är också långt mer billig som de inga pengar går till forskning och utveckling. De generiska läkemedel skapas vid utgången av en märkesvaror drog patent. Patentet har löpt låter massor av läkemedelsföretagen för att producera och sälja en generisk version. När konkurrensen ökar, minskar prissatta läkemedel sälja mer. Men kostnaderna minskar också, de generika bör använda samma aktiva ingredienser som märkesvaror motsvarighet. Den amerikanska Food and Drug Administration (FDA) har till uppgift att bygga övertygad om att var och en generiska läkemedel möta hans eller hennes normer.

Generiska läkemedel är också tillgängliga på webben apotek. Dessa apotek webbplatser erbjuder billiga mediciner. Men att köpa läkemedel på nätet kokar med många risker. Några av dessa webbplatser är falska webbplatser som inte levererar kvalitetskontroll mediciner. De flesta av dessa företag är dessutom inte ens erkänns av FDA i USA, vilket resulterar i mecenater konsumerar osäkra läkemedel från obehöriga apotek.

Det är viktigt att granska de apotek som säljer billiga läkemedel på internet. Men dessa online apotek leverera lägre priser än de lokala apoteken, det är mycket mycket mer mycket viktigt att se till att produkterna är säkra för konsumtion. Det är det sätt mer dyr att besöka en läkare under för att bli botade från en falsk läkemedlets biverkningar än att köpa betydligt dyrare ändå mer effektiva och mindre skadliga droger från välrenommerade apotek.

Valet att köpa billiga läkemedel på nätet kokar med sina för och nackdelar. För att vara säker, är det mycket lämpligt att konsultera de webbplatser apotek studie. Användarkommentarer från Nowa sajter kommer att få reda på trovärdigheten och tillförlitligheten i apotekets produkter och tjänster. Det är också viktigt att fastställa att de recensioner också är från enkla människor som lider upplevt att göra affärer med en viss online-apotek.