bra tips för att titta efter dina tänder

En sak är säker om dina tänder är att de är de enda som du kommer att få gratis. Det finns nu tandimplantat finns men de är inte samma som den äkta varan och som tandvård går de kan vara ganska kostsamt. Du måste ta hand om de tänder som du har och med viss regelbundet underhåll bör pågå en bra lång tid.

Självklart kommer du vill borsta dem två gånger om dagen och det skulle vara när du startar din dag och innan du går till sängs på kvällen. Du måste också tandtråd dem och om du har problem med tandtråd sönder eller fastnar i tänderna och sedan åka runt och leta efter en tunnare eller vaxad tandtråd att använda.

Du behöver också ha dina tänder professionellt rengöras minst en gång per år och du kanske tänka på att använda en av de högteknologiska tandrengöring prylar som använder vatten och vågor ultraljud för att rengöra tänderna också. Försök att äta mindre godis, eftersom socker är bevisat att främja bildandet av håligheter. En gyllene regel att komma ihåg är att aldrig använda dina tänder för något annat än att tugga.

Använda dem för att öppna ölflaskor eller skära fiskelina är bara en dålig idé och kan leda till att tänderna att flisas. Kom ihåg att schemalägga en checkup med din tandläkare minst en gång om året också. Människor tenderar att döma dig genom att titta på dina tänder när du ler och om dina tänder är trasiga och grönt de kommer att anta att du är vårdslös i andra områden i ditt liv också.

Ha en fin ljust leende kommer att få människor att engagera dig i konversationen och kommer också att hjälpa dig när det gäller att romance i ditt liv.