detaljer hur hemorrojder diagnosen, så att du kan behandla dem

Dessa är bara teorier om hur hemorrojder förstora. Idéer om hur inkluderar människor inte äter tillräckligt med fibrer, drabbade mitt tillbringar för mycket tid med att sitta när de går på toaletten, konstant ansträngande när de har en avföring. Verkligen det inte har varit en hel del fallstudier för att bevisa något av detta. Väntar kvinnor har aa mycket högre frekvens av få hemorrojder, men återigen finns det inte en verklig anledning till varför. Många människor tänker inte på tumörer i bäckenet området, men detta är väckt den genom att trycka på vener i analkanalen. Med detta i åtanke är det alltid viktigt att bli undersökt av en läkare.

En av teorierna antyder att det är den dragande tryck eller tryck av hård avföring, passerar analkanalen som drar eller drar ner hemorrhoidal kuddar. Ett annat begrepp har att göra med vår ålder när vi blir äldre. Tanken föreslår att med åldern, den vävnad som förankrar dina hemorrojder till muskeln av analkanalen försämras, vilket gör att hemorrojder att glida nedåt i analkanalen.

en person måste inse hur hemorrojder identifieras innan du kan hitta en hemorrhoid bota.

De flesta individer som har hemorrojder hitta dem i ett av flera sätt. De känner antingen klump av en extern hemorrhoid när de torkar sig efter avföring, upptäcker blod i badrummet eller känner en utskjutande hemorrojder från anus. Smärtan kommer från en extern hemorrhoid tromboser (bildar en blodpropp), eller en prolapsing intern hemorrhoid blir gangrenous (vävnaden dör). Symptom inte så smärtsamma men ändå besvärande är klåda som kommer att inträffa.

Hemorrojder får skulden för ömhet i ändtarmen området mer än nittio% av tiden. Din läkare kanske antar att du kanske har hemorrojder senare att granska din historia och lyssna till dina symptom. Att göra vissa en läkare ska utföra en fysisk undersökning, eftersom det finns massor av olika problem som kan orsaka blödning och klåda i denna region. Om% link3% är felaktigt att det inte kunde vara effektiv. Ett antal av de olika orsaker att begrunda inkluderar, analfissurer, infektioner, perianal (anus) sjukdomar vävnad och tumörer. Alla dessa kan identifieras endast med en försiktig undersökning av anus kanalen. Om hemorrojder är inte är närvarande, till avskrap i anus identifiera infektioner och biopsier av perianala vävnaden för att diagnostisera vävnad sjukdomar kommer sannolikt att ske.

Du kanske kan observera yttre hemorrojder, dyker de som en bula eller mörkare område över anus. En thrombosed hemorrhoid blir smärtsamma. Varje knöl måste vaksamt övervägas. Jag klump kan tyckas vara en hemorrhoid ändå finns exceptionella fall av cancer i anus område som ser ut som yttre hemorrojder.

Om hemorrhoid sticker ut inifrån anus kanalen så är det möjligt för dig att till diagnos inre hemorrojder utan svårighet. Du kan dessutom ha hemorrojder förhöjda upp i analkanalen så en läkare kanske vill göra en handske finger undersökning. Den kompletta rektal undersökning krävs för att utesluta sällsynta cancerformer som börjar i analkanalen ändtarmen. Denna typ av undersökning görs med en anoscope. Den anoscope smörjs och in i anus, via analkanalen, och in i ändtarmen. Eftersom anoscope dras tillbaka ut, kan den interna hemorrojder (er) ses tydligt. Läkaren kan också upptäcka analfissurer med en anoscope. En vårdgivare kan behöva se anus när du sitter och ansträngande på en toalett, kan han använda en indirekt anoscopy med speglar för att se dig i positionen. Dina hemorrojder kan sträcka sig i denna ställning tillåter läkare att se den fulla omfattningen av den inre hemorrojder. Han kunde göra detta för att kontrollera att det som prolapsing eller utstickande är en hemorrojder, en rektal polyp, rektal slemhinnan, eller ändtarmen själv.

Om du blöder och det finns inga hemorrojder extra tester ska göras. Tjocktarmen ovanför ändtarmen måste undersökas för koloncancer, polyper, och kolit (irritation av ändtarmen och / eller tjocktarmen). Denna undersökning skulle kunna åstadkommas genom antingen en böjbar sigmoidoscopy eller koloskopi, metoder som tillåter läkare att undersöka ungefär en tredjedel eller hela tjocktarmen, respektive. De flesta individer har en koloskopi vid 50 års ålder, men om du är yngre och har dessa situationer är det en utmärkt undersökning för alla de situationer som kan orsaka blödning.

Efter allt detta bör du försöka hitta en säker behandling för hemorrojder eftersom kirurgi är inte ofta den finaste upplösningen. Tänk kirurgi blir inte till botten av den ursprungliga anledningen till att du fått hemorrojder till att börja med. Om du inte fixa den ursprungliga orsaken de eventuellt kommer att återvända.