drog Rehab krönikor inte skicka ditt barn till en tidig död

Med antalet studenter som experimenterar med droger och alkohol på universitetsområden dessa dagar, kommer det även fortsättningsvis att finnas ett behov av alkohol och drog rehab. Men att få en elev till rehab är inte något du vill skjuta upp när du ser att det finns ett problem: En färsk studie från USA Today fann att alkohol ofta var inblandad i studenternas dödsfall. Bränder, fall och alkoholförgiftning från överdrivet intag är några av de dödsfall som rapporterats i denna studie med anor från början av år 2000. Att få en elev till en lyckad alkohol och narkotika rehab program snabbt kan rädda deras liv.

Även om vissa elever anländer på campus redo att experimentera med nyfunna frihet, många kommer med vanor alkoholmissbruk redan på plats, säger Tim McDonough av det amerikanska rådet för utbildning. Mr McDonough säger högskolor “försöker utbilda och upprätthålla och bryta vanor redan på plats. Dessa frågor är tufft, men college institutionerna har arbetat med dem under en lång tid.”

Det är dessa typer av frågor som gör alkohol och narkotika rehab livsnödvändig för studenter college ålder. Utan en lösning för övergrepp frågor som dessa, kan livet för dagens ungdomar vara kortklippta utan att någonsin verkligen komma igång.

En sådan död rapporterats av USA Today härrörde från ett broderskap initiering. Åklagaren i fallet rapporterade att broderskap löften drack flera skott och, ibland, en hel flaska alkohol på under en timme. Ett löfte dog två dagar senare.

Varför den galna beteende? Jeffrey Parsons i New Yorks Hunter College säger att vissa elever går vild och agera galen, njuter nya friheter. Tyvärr lämnar detta ofta föräldrarna och universitet pekar finger. College tjänstemän räknar med föräldrar undervisning ansvar och föräldrar antar högskolor genomdriva dricka regler.

I båda fallen kan resultatet bli alkohol-eller drogmissbruk, och död. Utan att få dessa elever den hjälp de behöver från en alkohol-och drog Rehab programmet, får vi att skicka dem till en tidig död i stället för att förbereda dem för deras framtid.