hem botemedel mot gulsot

Gulsot behandling med Bitter Luffa

Saften av bittra luffa betraktas som ett effektivt botemedel mot gulsot. Det erhålls genom tjat och sedan klämma bittra luffa genom tyget. Juicen ska placeras på handflatan och dras upp genom näsborrarna. Detta kommer att orsaka en riklig utflöde av en gulfärgad vätska genom näsborrarna. Den giftiga ämnen har evakuerats i en betydande mängd, kommer patienten att känna sig lättad. Detta är emellertid en stark medicin och kan orsaka biverkningar som yrsel, migrän, och ibland, hög feber under korta perioder hos patienter med en känslig natur. Sådana patienter bör därför undvika att dess användning. Om saften av gröna bitter Luffa är inte tillgänglig, kan den ersättas med två till tre droppar av vätska som erhålls genom blötläggning
dess torra skorpor över natten i vatten. Detta kommer skapar en identisk effekt. Frön av bitter luffa, som helt enkelt är tillgänglig, kan även användas för samma ändamål efter gnidning i vatten. En av de bästa hem rättsmedel för gulsot.

Gulsot behandling med rädisor Leaves

De gröna blad av rädisa är en annan värdefull botemedel mot gulsot. Den blad måste krossas och saft utvinns genom trasa. En halv liter av denna saft bör tas varje dag av en vuxen patient Det ger en frisk aptit och korrekt evakuering av tarmarna, och detta resulterar i en gradvis minskning av besvär. I de flesta fall kan fullständigt tillfrisknande säkerställas inom åtta eller tio dagar.

Gulsot behandling med tomat

Tomater är också till hjälp i gulsot. Ett glas färsk tomatjuice, blandas med en nypa salt och peppar, tagen tidigt på morgonen, anses ett bra botemedel mot denna sjukdom. En av de populära hem rättsmedel för gulsot.