kosmetisk tandvård i Sacramento – faner och andra effektiva förfaranden

Ta en promenad runt Sunrise, Arden Fair eller K Street Mall och du kan se själv varför Sacramento är så välkänt för utmärkta tänder. Det verkar som nästan alla som går förbi är sport en förstklassig grill och det är allt på grund av den lätta tillgången prisvärd kosmetisk tandvård i större Sacramento området.

icke invasiv och prisvärd

Tandblekning och fasader är en av de mest populära av dessa kosmetiska tandvård som folk använder för att förgylla deras leenden. De är både icke invasiv och blir allt mer prisvärda också.

vitare jämnare tänder

Faner används rutinmässigt för att inte bara göra tänderna vitare utan att också öka deras allmänna utseende genom att forma och stänga av stora luckor eller marker i tänderna. Av alla typer av faner porslinsfasader är dyrast.

varar upp till 15 år

Men de varar längst, (upp till 15 år) och är den mest påträngande att gälla. Ett annat billigare alternativ är direkt tillämpning komposit eller fanér harts som kan göras på bara ett besök. Men, de varar inte alls lika länge som porslinsfasader.

Billigaste och snabbaste

Det är också känt som dental bonding och görs genom att applicera ett böjligt material plast-typ till varje tand och sedan behandla den med ljus o göra det inrättas och hårdna. Det är faktiskt ganska smärtfritt.

tandblekning

Dental vitare eller blekning är en annan kosmetisk förfarande som kan göras på bara ett kontor besök. Faktum är att det inte är blekmedel som används, men en ganska speciell vitare formel som reagerar med vilket protein som helst som kan ha missfärgade tänderna.