medicin för att förebygga psykisk sjukdom och depression

Wellbutrin är en antidepressiv medicin som används för behandling av depression. Detta läkemedel används också för behandling av förstämningssyndrom, psykisk sjukdom och rökavvänjning. Det fungerar genom att direkt arbeta på nervceller i hjärnan. Många läkare och experter är av den uppfattningen att depression orsakas av en obalans mängd signalsubstanser som frigörs. Det hjälper dig att återställa vissa naturliga kemiska och upprätthålla balansen av kemikalier i hjärnan. Wellbutrin SR och Wellbutrin XL läkemedel också godkänts av FDA för behandling av depression. Wellbutrin SR och Wellbutrin XL kan användas för andra medicinska tillstånd som ordinerats av läkare.

tillgänglighet

generiskt: –
köpa 100mg bupropion sr 90 tabletter.
köpa 150mg bupropion SR 90, 100, 120, 180 och 200 tabletter.

varumärke: –
köpa 150mg Wellbutrin sr 60 och 120 tabletter.
köpa 300mg Wellbutrin sr 90 tabletter.

Vilka försiktighetsåtgärder bör jag vidta innan du tar Wellbutrin?
Några saker måste ta hand om innan du använder Wellbutrin medicinen. Använd inte Wellbutrin läkemedel om du är allergisk mot Wellbutrin SR och Wellbutrin XL och deras ingredienser Zyban och bupropion. Ta inte detta läkemedel om du redan tar monoaminoxidashämmare (MAO-hämmare) såsom tranylcypromin (Parnate), furazolidon (Furoxone), fenelzin (Nardil), selegilin (Eldepryl, Emsam), isocarboxazid (Marplan) och rasagilin (Azilect). Om i fall du använder dessa läkemedel, vänta minst 14 dagar till att börja med Wellbutrin och sluta med alla dessa läkemedel för att undvika några allvarliga och dangerious biverkningar. Undvik att använda detta läkemedel om du lider av problemet med krampanfall, om du har plötsligt slutat använda alkohol eller lugnande medel, njursjukdomar, leversjukdomar, högt blodtryck, hjärtsjukdomar och en ätstörning som anorexi eller bulimi.

Kan jag använda Wellbutrin under min graviditet?
Wellbutrin rekommenderas inte för gravida och ammande mor. Om du är gravid eller planerar att bli gravid eller ammar mamma inte använda detta läkemedel eller ska du informera din läkare innan du använder detta läkemedel. Användning av detta läkemedel på gravida och ammande mödrar kan skada hälsan hos fostret eller ammade barn.

Om du inte märkt någon förändring i ditt hälsotillstånd efter användning av Wellbutrin för mer än 4 till 3 veckor bör du omedelbart kontakta din läkare. Det är så att denna medicin visar sina resultat i 2 till 4 veckor. Och om du använder detta läkemedel sedan länge och får inga resultat det kan orsaka några allvarliga biverkningar i så fall bör du informera din läkare.

Vilka är biverkningarna av Wellbutrin?
Detta läkemedel har vissa gemensamma för allvarliga biverkningar. Några vanliga biverkningar är viktminskning, sömnstörningar, svettning, känsla av spyor, höra ringande ljud, känsla av spyor, frossa och torrhet i munnen och några allvarliga biverkningar är svullna ben och armar, känner paranoid, ökning av BP, visuella Uppfattningar , kvävning i halsen, visuella Uppfattningar, smärta i bröstet, kramper och hög feber. Om du ser några tecken på symptom av dessa biverkningar ska du omedelbart kontakta din läkare eller vårdpersonal.

Var ska jag förvara Wellbutrin?
Denna medicinering bör förvara i rumstemperatur vid 15 till 30 grader C. Se till att du lagrar Wellbutrin på en torr plats borta från ljus, värme och fukt. Kassera denna medicin om den inte används. Förvara detta läkemedel utom räckhåll för barn och husdjur.