mirakulösa medicinska effekter av marijuana

Marijuana, kliniskt kallas cannabis är en drog förberedelse från blommande fem blad växt, cannabis. Det har länge förknippats som en illegal drog och är klassad som en lista jag drog som innebär att läkare inte kan ordinera det. Grunden för klassificeringen är rotad från medicinsk marijuana kollektiva effekter i kroppen som en psykoaktiv agent med en stimulerande, hallucinogen, och depressiv effekt eller en kombination av de tre. På grund av detta, orsakar drogen en eufori som är en hög känsla av extas. Detta kan vara den ensamme orsaken till att människor tar till dess användning. Medicinsk marijuana har en mycket hög benägenhet för fysiologisk och psykologiskt beroende och missbruk.

Trots sin nackdel, är otaliga forskning visar att läkemedlets fördelar kan uppväga dess dåliga effekter. Medicinsk marijuana kollektiva användningen flesta AIDS-patienter med kroniska sjukdomar enligt studier. Dessa betingelser inkluderar följande:

• En undersökning visade att en aktiv ingrediens i marijuana bromsar bildandet av plack och förhindrar utvecklingen av sjukdomen. Det har också visat att den kan förhindra bildning av proteiner som svarar för minnesförsämring associerad med sjukdomen.

• Det är förvånande att konstatera att röka cannabis ensamt (utan tobaksrökning) inte ökar risken för lungcancer i stället det kan skapa en skyddande effekt och detta resultat är väl etablerad. Det finns dock bevis som påstår en synergistisk effekt av cannabis och tobaksrökning i ökad risk för lungcancer.

• En studie i Kalifornien var klar och visade att cannabinolfria, en kemikalie som finns i marijuana kan förhindra spridningen av bröstcancer i kroppen.

• Patienter med hiv / aids stor nytta medicinsk marijuana. En studie utförd att röka marijuana bland dessa patienter minskade signifikant förekomsten och svårighetsgraden av neuropatisk smärta och har ökad aptit effekter.

Medicinsk marijuana har en hel del att erbjuda endast att forskning för att bevisa dess största fördel är bara att finansieringen inte räcker. Det kan vara den mirakelmedicin som vi alla har väntat på.