orlistat – Xenical – den viktigaste produkten marknadsförs som Xenical

Medan den dietary läkemedlet Orlistat fortsätter att greppa rubrikerna i denna banbrytande behandling av fetma, kanske många inte är medvetna om att det finns ett antal varianter av den behandling som marknadsförs under olika namn. Xenical är en sådan variation av Orlistat drogen, och en behandling som har visat allt mer populärt och allt mer framgångsrika.

Hur kan du ansöka om Orlistat behandling?

Som du kan tänka dig för en behandling som lovar att minska kroppsvikten, utan allvarliga biverkningar, har det skett enorma efterfrågan på Xenical. Tyvärr har också gett upphov till ett antal olagliga webbplatser som säljer drogen, som bara finns på recept. Under inga omständigheter ska du köpa sådana behandlingar från internet som användning måste övervakas, och du vet inte vad du får när du köper på internet, med många rapporter om falska eller potentiellt skadliga tabletter som levereras.

Din första anhalten bör din läkare som kommer att granska din situation och besluta om Xenical kan gynna dig. Detta görs genom att ta din längd och vikt och beräkna ditt Body Mass Index (BMI) som är en snabb beräkning för att se om, och hur mycket, är du faktiskt över vikt. Behandlingen kommer endast förskrivas till patienter som är överviktiga, och i behov av en viktminskning program av hälsoskäl.

Det är också i detta skede som din läkare kommer att kontrollera ditt blodtryck, och en rad andra möjliga hygienkrav som du kan ha, eller kan vara närvarande i din familj kedjan. Högt blodtryck, diabetes, etc kan ofta påverka det slutliga beslutet om huruvida Xenical är behandlingen för dig.

Hur fungerar Xenical egentligen?

Skillnaden mellan Xenical och många av de andra läkemedel viktminskning på marknaden är det faktum att Xenical verkar genom att faktiskt minska kroppens intag av feta komponenter, snarare än att försöka undertrycka din fysiska matintag.

Behandlingen fungerar genom att minska produktionen av lipasenzymer i tarmen som är där feta innehållet omvandlas till fettsyror och absorberas i kroppen – vilket resulterar i extra fett. Genom att fysiskt minska produktionen av detta enzym mängden fett absorberas i kroppen omedelbart minska med cirka 30%. På grund av detta minskat intag, har kroppen mindre värmevärde intag, som när den används tillsammans med en övning plan kommer att leda din kropp att bränna mer fett och därmed ytterligare minska din vikt.

Eventuella obearbetade feta komponenter i din smälta maten omedelbart utsöndras ur kroppen genom de vanliga kanalerna.

Behöver du fortfarande att träna när man tar Xenical?

Medan själva behandlingen kommer att ha en omedelbar inverkan på ditt BMI, är det enda sättet på vilket du kommer att kunna behålla de fördelar som förändras också vissa aspekter av din livsstil. Du borde verkligen se Xenical som ett första steg i en mer hälsosam livsstil, inte den sista etappen.

När du besöker din läkare, kommer de att förskriva endast behandling om du samtycker till att öka din träning rutin, och även äta hälsosammare, undvika för stort intag av livsmedel som har orsakat den initiala viktökning. Det måste finnas ett tudelat synsätt, med Xenical ge patienten den ursprungliga uppsving av att förlora vikt och ökad motion och sundare liv planen bistå med det långsiktiga målet att hålla vikten nere.

Finns det några biverkningar av Xenical?

Även om det finns biverkningar vid användning av Xenical, är de inte seriösa och mer av en obekväm karaktär inte vissa försiktighetsåtgärder vidtas. På grund av minskad absorption av fett innehåll, är den överskjutande fett element utsöndras naturligt. Inledningsvis avföring kan vara lös och fet, med ökad gasbildning och vissa patienter har rapporterat upplever plötsliga tarmtömningar i början.

Men dessa är biverkningar som kan hämmas av att minska fet innehållet i din diet, vilket kommer att ha en direkt inverkan på mängden fett innehåll passerar genom kroppen. Vissa användare kan också finna det fördelaktigt att ta vitamintillskott tills kroppen vänjer sig vid behandlingen.

Fungerar Xenical egentligen?

Som du kan förvänta dig från en behandling som har potential att förändra så många liv runt om i världen har det funnits omfattande försök och forskning om effekterna på en mängd olika patienter. Dessa resultat visar att dubbelt så många användare av Xenical upplevt viktminskning på minst 10% under de första 12 månaderna, mot dem som på en traditionell diet. Satt i perspektiv, visar resultaten att Xenical har potential att inte bara ha en stor inverkan på en patienter vikt, men också leda till en bättre allround levnadsstandard.

Resultaten från de olika försöken genomförts under de senaste åren där fram till den amerikanska Food and Drug Administration (FDA) som godkänt behandlingen på recept. Men de har också godkänt en variant av behandlingen, Alli, för över disk försäljning – den första gången någonsin som en behandling av fetma har godkänts för över disk användning.

sammandrag

I har sammanfattningsvis Xenical en potential att förändra livet för många fetma drabbade, med mycket liten eller ingen biverkningar att nämna. De dagar när fetmabehandlingar innebar en operation, eller en hjärna suppressant som minskat ditt intag av mat, har länge gått. Genom att fysiskt minska mängden fett som smälts in i kroppen, kommer många ser en omedelbar inverkan från Xenical.

Det måste dock understrykas att för att behandlingen ska ha långsiktiga konsekvenser, kommer många patienter att behöva se över sina levnadsvanor och matvanor, anstiftan hälsosamma förändringar på lång sikt. Lätt motion är också en viktig del av den övergripande processen, vilket resulterar i en ökad känsla bra faktor bland många fetma drabbade.

Tyvärr fetma har blivit ett stort hälsoproblem under de senaste åren, med många studier som visar en markant ökning av vikten för barn från tidig ålder. Det är viktigt att situationen åtgärdas så snart som möjligt, i syfte att främja en mer balanserad inställning till motion och att äta.

För många, kommer införandet av Xenical som en behandling att ha en stor inverkan på deras hälsa och deras levnadsstandard.