antivirala läkemedel behandling för genital herpes

Herpes är en infektionssjukdom som kan spridas genom enkel hudkontakt. Den STD eller sexuellt överförbara sjukdomar kallas genital herpes kommer från herpes simplex-virus (HSV). HSV drabbar inte bara könsorganen men livmoderhalsen och annan hud på kroppen. Tyvärr är denna sjukdom en långvarigt tillstånd. Det är oftast inte märkt att människor som smittas normalt inte visar några symptom. Bör symptom verkar, de brukar markeras med ömma fläckar som finns i könsorganen samt sår runt munnen. Dessa symtom uppkommer ca 4 till 7 efter kontakt med sjukdomen. Det framgår emellertid inte flertalet fall inte symptomen även efter ett par månader eller år efter att ha fått viruset.

Herpesvirus är en extremt smittar sjukdomen och det sprids genom direkt kontakt. Vanligen, sprider det genom oralt, vaginalt och analt sex. Eftersom symtomen inte visas direkt, infekterade offren oftast inte vet att de är smittade med sjukdomen.

Detta kan behandlas med hjälp av en mängd olika läkemedel, inklusive vitamin terapi, krämer och antivirala läkemedel. Läkare rekommenderar ofta antiviral medicinering för behandling av herpes. Herpes mediciner ordineras vanligen är aciklovir, valacyclovir och famciklovir. De är vanligen tas oralt, baserat på graden av ditt tillstånd. De finns också tillgängliga i utvärtes behandlingar som kan användas för att undvika utslag eller sår.

Antivirala läkemedel är skapade för att angripa virusinfektioner. De härdar särskilda virus och annan antibiotika, sakta de framgångsrikt viruset tillväxt istället för att förstöra den. Herpes läkemedel är vanligtvis en antiviral medicin eftersom detta villkor är en infektion.

Det är 3 typer av behandlingar som används för att behandla herpes virus. Hur mycket och hur länge en patient tar dessa antivirala mediciner beror på hans / gett henne terapi. Den första typen av behandling är den suppressiva typ, vilket görs för att minska mängden av utbrott. Den herpes “svårighetsgrad minskas och så är viral fjällning, vilket minskar spridas till annan person. Denna behandling rekommenderas för personer med verysevere samt återkommande utbrott. Kon är det höga priset tillsammans med några oönskade konsekvenser.

Det finns också episodisk behandling, varvid piller endast används under virusutbrott. Medicin användning varar bara tre dagar efter utbrottet. Detta ljus form av behandling ges vanligen till personer med inte så allvarliga symptom.

Den sista formen är förebyggande behandling. Förebyggande behandling innebär att man använder herpes piller under schemalagda perioder av patientens livslängd. Denna form görs vanligtvis av dem som är medvetna om vad livsstil aspekter kommer att utlösa ett utbrott. Detta gör det möjligt för patienten att medicinera därefter. Förebyggande behandling använder diet eller naturliga kosttillskott för att hantera sjukdomen.

Vid mottagande rätt ordination och behandling från din läkare, kan du köpa läkemedel från en online-apotek. Alltid hänvisa till en pålitlig online översyn webbplats innan de köper dina mediciner. Dessa översyner hindrar dig från att bli lurad.