effektiva sätt du kan använda i slåss candida infektion

Candidiasis är en infektion som orsakas av över-odling av svampen heter Candida albicans. Dessa svampar växer normalt i magen men skadligt om i andra delar av kroppen. Denna infektion är också känd som torsk eller svampinfektion.

Normalt finns i människans mage som hjälpmedel i matsmältningen. Om det finns i vissa delar av kroppen, kan det vara en allvarligt tecken eller symptom på sjukdomen. Dessa är de kroppsdelar där Candida albicans kan hittas:

Ett. I de manliga könsorganen särskilt i förhuden av oomskurna mannen.
2. I slidan, detta kallas vaginit eller vaginal irritation.
Tre. Vik av huden där blöjan är placerad, detta kallas blöjeksem.
4. Vid den muntliga hålrum, detta kallas muntorsk.

Jäst finns normalt i kroppen, men det verkar konstigt om det overgrows på en vissa delar där det inte ens borde vara där. De flesta kvinnor upplever svampinfektion i sitt liv som Candida albicans kan hittas på slidan på grund av över Tillverkning av jäst. I gravida mödrar, kan användningen av antibiotika och diabetes vara en orsak till candidainfektion.

Du kommer att veta om du har candida infektion om du kommer att tänka på följande tecken och symtom. I slidan, kommer du att märka en vitaktig grå urladdning. Det ser ibland ut som ost eller luktar öl eller bakpulver.

För att bestämma presense av Candia, kan du använda kaliumhydroxid (KOH). En pjäs eller en hud skrot av det drabbade området placeras sedan på bilden som ska ses över mikroskopet. En liten mängd av KOH tappas över glidstycket, är KOH upplöses genom huden lämnar mikroorganismerna oskadda. Du kommer att få se porerna hos Candida albicans över mikroskopet. Om den finns i stora mängder, kommer det föreslår svampinfektion.

Du kan då behöva gnugga huden med en steril kompress. Det måste också gnids över det odlade mediet, som kommer att inkuberas i ett par dagar. Kolonier av jäst kan utvecklas som ger en konkret uppfattning om förekomsten av sjukdomen i kroppen av den testade provet.

Huskurer kan behandla denna infektion effektivt. Du kan använda följande riktlinjer för att kunna bli av med Candida-infektion:

• Den mest effektiva behandlingen för svampinfektion är acidophilus. Acidophilus kommer i många former, såsom tabletter, kapletter, flytande, salva form och pulverform. Du kan ta behandlingen oralt eller utvärtes. Acidophilus salvor är också effektiva vid behandling av infektionen. Varaktigheten kan ta två veckor för din infektion att försvinna helt.

• Du kan också använda kokt guava blad som en antiseptisk tvätt för din infekterade slidan. Det har antiseptiska egenskaper som effektivt tar bort de bakterier som växer i huden i slidan.

• Du kan också använda vitlök tillsammans med tea tree olja, eftersom det också är en kraftfull behandling för svampinfektion.

Denna information kommer att vara en stor hjälp för dig att eliminera infektionen av jäst i kroppen. Kunskapen om sjukdomen är det mest effektiva verktyget för att behandla infektionen.

OBS: Denna artikel får fritt återges så länge som författarens resurs rutan längst ner i artikeln ingår och och alla länkar måste vara aktiva / kopplas samman med någon syntax förändringar.