fågelinfluensa killer epidemi förebyggande rådgivning.

Med så mycket oro som visas om fågelinfluensan situation vi alla frågar om modern medicin kan rädda oss från vad som skulle kunna bli en mänsklig pandemi.
Tyvärr verkar det som det är mest troligt, eftersom Världshälsoorganisationen har förklarat att även om dagens moderna medicinen har förbättrats enormt under de senaste årtiondena en pandemi, såsom fågelinfluensa, nu kan resultera i 2.000.000-7.400.000 dödsfall globalt.

Det uttrycktes på deras hemsida, att hugh krav skulle göras på lokala sjukhus för många miljoner öppenvårdsbesök och eventuellt 1,5-5.200.000 sjukhusinläggningar i höginkomstländer ensam som står för 15% av världens befolkning.

Det har noterats att den spanska sjukan för 1918-1919 dödades uppskattningsvis totalt 40 miljoner människor från hela världen och vi är ständigt närvarande på vad möjliga tragedier kan hända som belysts av 2002-2003 SARS skrämma som dödade en häpnadsväckande 10 % av de smittade och var bara knappt hindras från att bli en global pandemi.

Tyvärr med världen blir mindre och lättare reste rum möjligheterna till en värld pandemi såsom fågelinfluensa blir mer än en möjlighet att uppstå under de kommande åren.

Tyvärr idag världen har utvecklats till en situation som är redo att främja ett globalt utbrott, t.ex. en fågelinfluensa pandemi, och har snabbt blivit praktiskt taget försvarslös mot en sådan tragedi bli en verklig situation.

Världen verkar vara dåligt förberedda för en sådan tragedi, såsom fågelinfluensa, med inga vacciner uppenbarligen finns och ingen distributionsnät system på plats för en sådan händelse.

Det verkar som om det skulle ligga i varje människas eget intresse att förbereda sig för att förhindra sin egen svaghet att fånga ett sådant virus, såsom fågelinfluensa, och en uppenbar lösning vore att undersöka naturliga anti-virala livsmedel, kosttillskott och örter som kan erbjuda en kraftfull medicin för att övervinna dessa ständigt hotande hot.