hur man kan bota idrottsman fot 3 enkla steg

Hur enkelt botemedel idrottsman fot: Athlete foten är en mycket vanlig svampinfektion i huden på fötterna, relativt ovanliga hos människor innan vi började bära skor, men numera återfinns ofta hos ungdomar och vuxna. Athlete foten orsakar förbränning av tår och fötter, klåda och, naturligtvis, smärta. Du måste bota idrottsman fot eftersom den inte bryr sig om du är en jock eller inte.

Den tinea pedis, dermatofyter, aka svamp, växer i varma och / eller fuktiga miljöer och är kontrakterade från offentliga platser såsom bad, spa, gym och gillar att leva i de yttre skikten av huden, ofta mellan tårna, men kan inträffa var som helst på foten.

Varning: Om den lämnas obehandlad och du fördröja att bota idrottsman fot, kan tillståndet spridas till andra delar av foten, händerna och kan även påverka ansiktet.

Svamp hatar torra ställen, måste du göra dina fötter den mest ogästvänliga plats till idrottaren fot svamp. Den bästa behandlingen för bot idrottsman fot, måste innefattar de kommande 3 enkla steg.

1) Bär alltid bomullsstrumpor, och ändra dem ofta. Om dina fötter svettas kraftigt, ändra dina två sockor tre eller fyra gånger om dagen. Kom ihåg: Byt dem ofta. Ännu bättre, använder absorberande strumpor som veke vattnet borta från dina fötter. Även om det kan tyckas att du självklart ska du bara göra det, byta till en ny ren par.

När det är möjligt, till exempel under sommaren, bära luftiga skor som sandaler, och se till att dina skor är torra innan snörning upp igen. Köp skor som är läder eller annat material som andas.

2) Omklädningsrum golv är hem för idrottare fot. Du måste försöka att bära sandaler i gymmet. Svamp är bara väntar på dina fötter. Gör det svårt för idrottare fot att hitta dig. De älskar ångande dusch bås, heltäckningsmatta föränderliga område, och bara om någon annanstans i gymmet.

3) ändra handdukar och lakan två gånger per vecka, minst en gång. Undvik spridning av strumpor, skor och handdukar bland medlemmar i hushållet.

När du lider igenom detta akuta skede, baby foten. Ta hand om dem och undvika misslyckas med att bota idrottsman fot, eftersom den ger om du inte stämpla de villkor som orsakade det i första hand.

För att bota idrottsman fot du måste vara beständig. Kom ihåg: Att bota requieres idrottsman fot av dig att vara ihållande.