känna till symptomen på autism

Autism är en mycket förvirrande sjukdom som tenderar att påverka en persons uppmärksamhet, perception, och tanke. Det finns ingen tydlig definition av symptomen på autisms, eftersom det manifesteras i olika människor på många olika sätt. Manifestationen kan vara från milda symptom hela vägen till allvarliga symtom och överallt däremellan. Beteendemönster är tydligast när det gäller autism. Generellt sett kommer de som lider av någon autism störning har beteende som är oförenligt med vad som anses lämpligt för deras specifika ålder nivå.

Känd som en genomgripande störning i utvecklingen, enligt American Psychiatric Association, är sjukdomen svår att diagnostisera i patienter tack vare bredden av symptom i samband med denna särskilda störning. Diagnosen autism uppstår vanligtvis när patienten visar minst sex av de tolv skisserade symtom på autism i fråga om att beteenden, kommunikation och social interaktion.

beteende

För diagnostiska ändamål, måste individen ha minst två av de fyra uppräknade symptomen på autism:

Ett. Stor utsträckning upptagna med begränsade och stereotypa räntor mönster som verkar vara onormalt, på grund av fokus eller intensitet.

2. Repetitiva och stereotypa motoriska färdigheter såsom svåra rörelser i hela kroppen, slingrande fingrar, fladdrande fingrar, eller fladdrande händer.

Tre. Utförligt upptagna med specifika objekt delar och bitar.

4. Associerar inte väl med ritualer eller speciella rutiner.

kommunikation

För diagnostiska ändamål, måste individen ha minst en av de fyra uppräknade symptomen på autism:

Ett. Avsaknad av eller försening i talspråk utveckling. Om förseningen eller bristen på språkkunskaper är utan sällskap av alla försök av ersättning, genom andra kommunikationssätt. Till exempel, mim eller gester.

2. Har ordentlig talat språkutveckling med oförmåga att upprätthålla eller inleda i allmänhet samtal med kamrater, läkare och familjemedlemmar.

Tre. Repetitiva och stereotypa användning av idiosynkratiska språk eller språk.

4. I förmågan att delta i det sociala imitation spelar eller låtsaslek spela, spontant, när det gäller deras utvecklingsnivå.

social interaktion

För diagnostiska ändamål, måste individen ha minst två av de fyra uppräknade symptomen på autism:

Ett. Nedskrivning markerad genom att använda en mängd olika beteenden på ett icke-verbalt sätt. Till exempel, social interaktion gester, kroppshållning, ansiktsuttryck och blickar öga mot öga.

2. Har oförmåga att korrekt utveckla relationen med sina kamrater i en många som är lämpliga för deras ålder och utvecklingsnivå.

Tre. Oförmåga att spontant dela med andra i sina prestationer, intressen och njutning.

4. Oförmåga att aktivt delta i sociala miljöer såsom spel eller spela. Patienten föredrar att förbli i ensamhet, när man spelar eller deltar i aktiviteter. Andra människor är delaktiga endast som hjälpmedel eller verktyg i sitt spel.

Som du kan se från ovan, är det mycket svårt att diagnostisera en person även när några av symptomen på autism är närvarande. Det är ytterst viktigt att prata med din läkare om din oro och få ditt barn testas för någon av autism störningar, om du känner att de som visar symtom på autism.