korall kalcium – ett livselixir

Finns det 200 mänskliga sjukdomar? Vi vet inte, kanske en läkare kan berätta. Men förespråkarna för korall kalcium som mänskliga kosttillskott hävdar att begåvade mineral från Okinawa laguner nära Japan botar mer än 200 sjukdomar. De tvekar inte att inkludera mirakulösa botemedel för persienner, AIDS-patienter, cancer, MS, oh-vad-de i den förteckning över sjukdomar som ska förmodligen botas på bara 10 minuter.

Ta några mer botande och förebyggande godsaker av korall kalcium. Coral calcium konsumenterna behöver inte hysterektomi, hålla undan ändtarmscancer, det botar migrän och så vidare. Men är det på riktigt? Har världen äntligen hittat ett motgift mot dödshot? Tja, håller en minut.

Först, låt oss förstå vad som är denna korall kalcium och vilken nytta det egentligen för oss. Korall kalcium är en typ av kalcium ur koraller bryts i Okinawa Island nära Japan. Koraller i Okinawa sägs vara rik på kalcium och magnesium, som är användbar som kosttillskott. Det är också sant att kalcium är viktigt för ben och tänder, vilka kan anskaffas från var som helst, inklusive Okinawa korallrev.

Robert barfota och annan självutnämnd doktor Carl J. Reich, som förlorade sin licens cirka 20 år sedan i Kalifornien för kvacksalveri gjorde några upprörande påståenden om sina magiska upptäckter och magiska produkter över CFRB, en kanadensisk nyheter radio. Påståendet gick ungefär så här: Deras produkter, uppenbarligen gjorts av korall kalcium, hade botat AIDS. Och för att diagnostisera om någon hade en sjukdom, använde han ett lackmuspapper och saliven i ämnet, som visade om han eller hon hade en underliggande sjukdom (läs AIDS).

Alzheimer, MS, ändtarmscancer, och så många sjukdomar som diagnostiseras med lackmustest och eftersom som de hävdade, vi lever i en alkalisk miljö, var människor duka under för de sjukdomar.

Låt se vad amerikanska FDA har att säga om de läkande egenskaper korall kalcium. Låt det inte finnas någon tvekan, erbjudanden FDA med nya upptäckter i otvetydiga ordalag. Den har hänvisat till påståenden av många distributörer och tillverkare innan man tar itu med dem individuellt. Det har utsatt de terapeutiska anspråk av korall kalcium är kurativ och förebyggande i sin effekt. Enligt section 201 (p) i lagen [21 USC § 321 (p)], mest korall kalcium som säljs på marknaden är kränkningar, som sin PR-material projekt korall kalcium som läkemedel. Ytterligare FDA har ingen etablerad informationen om säkerhet och effekt aspekten av att konsumera korall kalcium för botande eller förebyggande syfte.

Dessutom har Federal Trade Commission höll en marknadsförare, Kevin Trudeau av korall kalcium Supreme ha vilselett konsumenterna genom falska och ogrundade påståenden. Förresten, skulle du göra bra att komma ihåg att Kevin Trudeau dömdes och fängslades för kreditkort och finansiella bedrägerier gång sedan.

Slutligen, om Okinawa lever längre än de flesta av oss, det är en annan historia, som måste studeras separat.