kredit reparation guide till din första plast pengar

Det bästa verktyget du kan hitta någonstans att hjälpa dig med ditt kapitalhantering kan vara kreditkort. Det är gator inför vad som kommer näst, men den innehåller en liten bit av en skorpion inbäddad innanför plasten eftersom det kan bita dig. Kreditkortet har nu vuxit till att bli vardagsmat i nästan varje samhälle, även om det ursprungligen ansågs vara en modefluga eller en gimmick. Grundläggande arbetande människor över hela planeten utnyttjar numera sitt kreditkort på en daglig basis och med köpa sina matvaror med kreditkortet.

Den ekonomiska situationen för en kortinnehavare bedöms och en kreditgräns fastställs för varje kreditkort och innehavaren kommer att tillåtas att göra inköp upp till ett belopp av kreditgränsen. Varje månad ett uttalande kommer att skickas till kortinnehavaren som visar ditt utestående saldo och listar inköp för månaden samt alla avgifter och räntor. Det kommer att bli en minimiavgift anges men det är inte en bra idé att bara betala denna minsta betalningen eftersom du kommer att betala sina skulder i många år och kommer att ha ådragit stort intresse under tiden.

Kortinnehavaren har möjlighet att antingen betala tillbaka hela beloppet på grund, alltså inte drabbas av någon ränta kostnad alls, eller betala en mindre summa och med ränta betalas på resten. Min enskilda åsikt är att kreditkort är en otrolig strategi för att betala för varje sak så länge du betala hela beloppet när meddelandet anländer varje månad. När du börjar betala ränta, vilket möjligen kan vara nästan 18%, då är det ett mycket dyrt sätt att låna pengar och du måste titta på alternativ.

Finansinstitutet utfärdar kreditkort är utsatt för risken för förlust genom bedrägeri och även oförmåga kortinnehavaren att betala tillbaka beloppet och så i Amerika är det lag på att kortinnehavaren måste vara en vuxen. Enkelheten i att kunna betala med kreditkort är något som bara inte kan bli slagna och det har blivit den accepterade sättet för inköp av en majoritet av vuxna i USA. Par har möjlighet att begära att få ett gemensamt konto med två kort och bara en räkning och betalning för det konto eller de kan lätt ha individuella konton med kluvna räkningar och betalningar. Det är möjligt att ha privata och affärsmässiga konton och kan även plocka om du vill ha fast eller rörlig ränta.

Och naturligtvis med alla kort du har en förkärlek för att betala hela beloppet direkt eller att reglera genom delbetalningar. Innan du ansöker om din “plast pengar” göra några undersökningar på nätet om vad korten är tillgängliga, villkoren för användning och vilka avgifter tillkomma. Många kort kommer att ha en årlig avgift och lägre räntor, kommer vissa har 55 dagar gratis kredit så blick runt på erbjudanden från de stora företagen i bankkort företag som, MasterCard, Citibank, Visa, American Express och Chase och se vad de har fått för att erbjuda som passar dina behov.

Med ett kreditkort är något som ska tas på allvar och du bör uppträda ansvarsfullt med ditt kort. Många människor på senare tid har samlat stora skulder på sina betalkort och upptäcker att de inte kan betala tillbaka även den minsta summa varje månad. Detta kan ha en varaktig konsekvens på din kreditvärdighet och gör det dyrt, om inte helt omöjligt, att få pengar på annat håll.