skuld fri kost

Äta ute på restauranger alltid har ett gyllene känsla fäst vid den. Var det caféer, hotell, små matställen eller vägkanten stall, motorväg fogar-de bara fyller oss med spänning och härliga läckerheter. Infact någon form av firande är alltid kopplat med att äta ute. Vi firar födelsedagar, bröllopsdagar, befordran, ne w hus, ny bil och saker lika genom att behandla oss med lunch eller middag i restaurangerna. Vänner, ensam-denna familjemedlemmar, kollegor eller ens kärlek inte kan minskas när som helst.

De flesta av oss don `t äta bra eller kan inte äta ordentligt när de är ute. Antingen de äter mindre eller de äter för mycket. Människor som lider av tvångsmässig ätstörning är lite orolig och frågade om sättet att äta och vad man ska äta i restaurangerna. Bistros är ett ställe att äta på hjärtat `s innehåll och njuta av olika delikatesser och inte vara rädd för. Det är alltid klokt att inte äta i stora portioner. Styckning måltiden till hälften eller en tredjedel kommer automatiskt att sänka ner kaloriintaget. Aptitretare, viktigaste måltid och desserter vimlar av kalorier och veta att du har ett problem med att äta rätt det skulle vara bra att trimma som räknas. Det finns inget att skämmas för. Infact om du gör det en punkt som du försöker att klara av hetsätning störning, kommer dina ansträngningar vara mycket uppskattat och applåderas av dina familjemedlemmar och vänner. Försök att hitta vänner som don `t sinne äta tillsammans och dela upp räkningen tillsammans. Så om en platta med nudlar sås ägg och stekt kyckling i ostronsås delas av er två, sparar du faktiskt på räkningen och överätande. Det är en bra idé. Många matställen tjänar mer än vad en person kan ha enligt plattan kvantitet. Det blir svårt att äta hela partiet som kommer att betraktas som överätande. Så delning är fördelaktigt i detta sammanhang.

Hetsätning är som när du är full till brädden men ändå känns som binging. Jag tycker det är ögat-hunger. Även om magen säger nej, ögonen don `t. Så att folk flyttar runt och pop i några saker här och här utan att ens inse att de snart kommer att komma inom fästet av tvångsmässiga matvanor. Den okontrollerbar lust blir dödliga. Jag har sett några som bara kan `t ta bort blicken från från omslagen mat post och paket tills de får en. Detta får omvandlas till ätstörningar förr än senare. Endast genom professionell hjälp detta missbruk kan botas.