vad svampinfektion behandlingar finns tillgängliga

Jäst infektion behandlingar kan ges i hemmet med receptbelagda läkemedel eller eventuellt efter rekommendationer från människor som har upplevt det. Behandlingen kan träda i kraft inom en vecka. Om din infektion är inte alltför svår, kan du fortsätta med din behandling i hemmet, men om du upplever tunga infektioner, är det viktigt att rådgöra med din läkare. Det kan finnas vissa symptom som betyder just din infektion är inte lämpliga för egenvård eller medicinering.

Du kan köpa behandlingar svampinfektion över disk (OTC) på apotek utan recept från läkare. Några exempel på vanliga behandlingar är: Miconazole, Tioconazole, Butoconazole och Clotrimazole.

Dessa läkemedel kallas azolen behandlingar som blockerar produktionen av ergosterol. Ergosterol är närvarande i jästcellvägg. I frånvaro av ergosterol, försämras jästcellväggen och jästcellen dör. Azole behandlingar bevisat säkra att använda och är känd för att effektivt bekämpa troliga symptom på svampinfektion.

Nystatin och amfotericin B. är bra behandlingar, som kan hittas i polyen antimykotika. Nystatin är känt för att vara effektiv för ytliga candidainfektioner och även för trast medan amfotericin B är reserverad för mer allvarliga fall av svampinfektion. Dessa fungerar genom att angripa ergosterol i jästcellväggen.

Dessa behandlingar tillämpas av lokalt under en period på 1-7 dagar, men alltid läsa etiketterna noga för rätt ansökningsförfarandet. Du bör titta noga om irritation uppstår. Om den gör det, bör du sluta använda medicinen omedelbart. Gravida kvinnor rekommenderas inte att använda dessa mediciner utan recept från sin läkare.

Andra medicinska behandlingar inkluderar piller, krämer, pastiller, lotion och vaginala förvaringsinstitut. Att veta det rätta och säkra alternativet, bör du alltid söka råd från din läkare.

OTC-produkter är användbara vid behandling av vaginala svampinfektioner. De tenderar att bestå av fyra aktiva ingredienser som stoppar spridningen av svampinfektion. Dessa läkemedel är en del av den anti-svamp familj, som arbetar aktivt för att sluta och bryta ner cellväggen av Candida och bakterier. OTC behandlingar har godkänts av FDA för att effektivt stoppa former av svampinfektion, men det är bra att vara medveten om att antibiotika kan störa balansen av hälsosamma bakterier som finns i slidan och tarmen, vilket kan leda till diarré, vaginit och förstoppning.

Det är viktigt att noga förstå och ta på allvar svampinfektion behandling. Om det är första gången du besöker din läkare om en svampinfektion, bör du vara öppen och uppriktig med de symptom som du har, eftersom detta hjälper läkaren att avgöra om infektionen är hanterbart eller behöver mer allvarliga behandlingar. När läkaren förklarar effekterna och hur behandlingar kan hanteras på rätt sätt, bör du lyssna noga så att du kan tillämpa den behandling effektivt. Användningen av vaginalsuppositorier och krämer behöver rätt dosering som om de används felaktigt kan infektionen bli värre.