5 tips som hjälper dig att sluta snarkning ikväll

Visste du att det finns beprövade metoder för att hjälpa dig sluta snarka direkt? Inga mer rastlösa nätter. Inga fler argument med din make eller sover i separata rum. Individer som snarkar är alltför bekant med dessa scenarier, men det behöver inte fortsätta.

Tips 1
Eliminera förekomsten av damm, djurhår och cigarettrök från ditt hem. Dessa typer av allergener gör det svårt att andas och särskilt besvärande för personer som har fått diagnosen allergi. När andningen blir svårt, är luftpassager begränsade och detta leder till snarkning. Ligger ner på natten kan förvärra dessa problem, så det är bäst att befria ditt hem av allergener och alltid använda enheter luftfiltrering i varje rum i hemmet, speciellt i sovrummet.

Tips 2
Använd en anti-snarkning enhet, såsom Sleep Genie från Odyssey Direct Solutions, Inc. Denna produkt läkare testade och godkända. Den är gjord av en nylon lycra blandning så att den passar bekvämt på huvudet och under käken. Bekvämt stöd för käken samtidigt hålla munnen stängd under sömnen är det primära målet. Individer som sover med sin mun stängd har inte förmågan att snarka, vilket är anledningen till att Sleep Genie är en produkt som har tidigare-snarkning drabbade somna utan ett pip.

tips 3
Sov på din sida istället för ryggen. Studier visar att människor som sover på rygg tenderar att vara mer benägna att snarka än de som är sidan eller magen sliprar.

Tips 4
Om du lider av allergier, har bihåleinflammation eller blivit diagnostiserad med en förkylning eller influensa, försöka andas ånga från hett rinnande vatten innan läggdags. Detta kommer att bidra till att öppna upp luftvägarna naturligt och gör att du kan andas lättare, vilket kan minska snarkning

tips 5
Prova att använda två vanliga kuddar i stället för en. Med huvudet högt något, kan din luftvägarna blir inte så begränsad. Ofta blir passager blockeras när fettvävnad i halsen slappnar av och gör det svårt att andas. Snarkning är ofta resultatet, men med en extra kudde kan bidra till att stävja problemet.

Denna artikel är avsedd för endast i informationssyfte . Det bör inte användas som, eller i stället för, professionell medicinsk rådgivning. Innan någon behandling för snarkning, kontakta en läkare för en ordentlig diagnos och åtgärd.