behandlar rebound huvudvärk

En rebound huvudvärk är utan tvekan bland en av de värsta typerna av huvudvärk. Rebound huvudvärk är i grunden en rekyl på en annan huvudvärk, och därmed är en förlängning till ökat och intensifierat tryck och smärta.

En rebound huvudvärk drar igång eftersom det ofta går vi in ??för en snabb lindring från ständiga tjat på ditt huvud. Vi sluta med piller och andra läkemedel för tidig lindring och i stället sluta med en rebound huvudvärk på grund av överanvända mediciner.

Kom ihåg att utöver anvisningarna på etiketterna mediciner inte lägger väl till tabletter, bör en ordentlig intag rutin och doser övervakas strängt.

förebyggande
Med migränliknande förebyggande medicinering och att göra hälsosamma förändringar i din livsstil, som att sluta några ohälsosamma vanor, äta en hälsosammare kost, och öka mängden fysisk aktivitet skulle definitivt hjälpa i kampen mot rebound huvudvärk bättre.

Men det första som du behöver göra är att komma förbi den onda cirkeln av studsade som sker i ditt liv, och det finns vissa tecken på att du kan se i själva verket som kommer att låta dig veta om du faktiskt upplever rebound huvudvärk eller om det är något annat.

De vanligaste symptomen är att du lider av huvudvärk ganska ofta, din smärta intensifieras cirka tre timmar efter den sista dosen av medicinering, dina smärtstillande medel inte är effektiva och faktiskt smärtan intensifieras. Du tenderar att förlita sig mer på piller ofta, även för milda huvudvärk eller för att undvika huvudvärk, du börjar ta medicin.

Vissa människor kanske tror att bara för att medicinen lindrar smärtan, så kommer fler doser av piller ger en snabbare lindring av smärtan. Detta är naturligtvis helt felaktigt, och genom att förlita sig tungt på piller du kan hamna i en mer bedrövligt skick än du faktiskt var.