H1N1 – sätt att undvika och komma över influensa

H1N1 influensa är en mycket stark influensavirus som sedan orsakar extrem influensavirus liknande symptom och även död. Det är bara en av de många stammar av influensavirus som stör liv, affärs-och politiska val. Det kan påverka någon person i alla åldrar, men verkar ha svårast effekt på dem som är yngre än över 60.

För alla i åldern över 60 år eller äldre, läkarna känner dessa individer redan utsattes för exakt samma typ av virus i sin ungdom. Med tanke på att någon utsätts för ett virus bygger antikroppar, kommer deras kroppar att kunna identifiera den och kämpa bort det bättre. Sjukdom skattesats för sextiofem år och äldre var minimal.

Den dåliga nyheten är, de som inte lider av viruset första gången sannolikt inte är så lycklig nästa gång när viruset muterar. Den historiska förflutna har visat ett virus blir mycket mer kraftfull år efter år. Variationerna är definitivt mer utmanande och förmågan att bekämpa dem mycket mer komplicerat. Förebyggande är en multi-fas ansträngning.

Förebyggande sker i ditt eget hem. Att upprätthålla en sund kropp försvarsmekanism är viktigt att ge en kropp en hög sannolikhet på att hantera en in virus. Människor med en sårbar immunitet mekanism börja med små resurser att kämpa för en stark virus precis som H1N1. Att ha en stark naturlig immunitet är som att bygga en enorm armé av antikroppar som är beredda att ta på någon invaderande styrka. Kroppen kan förlora en hel del resurser i kampen, men det finns massor av reserver för att fortsätta kampen och slutligen vinna kampen.

Varje gång en kropp har en stressad naturlig immunitet, det finns mycket färre reserver för att slåss och så småningom kroppen klarar av att förlora kampen. Ibland kan detta leda till en förlust av liv. Så hur exakt gör någon bygga och upprätthålla en stark och frisk naturlig immunitet? Det finns massor av metoder för att starta detta.

god natts sömn

En kropp behöver en god natts sömn. 7 till 8 timmars sömn föreslås. Sömn hjälper kroppen ladda från en lång krävande dag. Även om kroppen inte utsätts för en lång arbetsdag, buller, toxiner, tv, läsa all orsak ett organ reagerar på ett sätt som kräver vila.

influensavaccination

Influensavirus vaccinationer är viktigt att ligga steget före ett muterande virus. Även om detta är ett kontroversiellt ämne, det finns vetenskapliga bevis för att de anti-organ som inrättats genom ett influensavirus vaccination kan potentiellt hjälpa en kropp återhämta mycket snabbare från en influensa virus attack, än utan. Kontrollera med din läkare för att se om vaccinationer är rätt för din kroppstyp.

utöva

Träning på daglig basis är viktigt att hålla kroppen ung, frisk och din hjärna skarp. När en person övningar, vissa kemikalier frigörs i kroppen som orsakar det att regenerera och fylla. Lungor förbli frisk, stannar hjärtat starkt och blod cirkulerar i en snabbare takt. Mag-drag fungerar bättre att låta kroppen ta bort gifter. Allt detta bidrar till att hålla en kropp stark och immunitet tillgängliga för att bekämpa ett virus.

diet

Diet har en stor inverkan på din hälsa. Läkarna har gjort många studier om effekterna till immunitet mekanism. När under ett skräp eller ohälsosam kost, spenderar kroppen värdefulla resurser försöker ta bort alla gifter, fett och andra ämnen som finns i höga skräp dieter. Det finns lite resurser kvar att bekämpa ett virus eller bakterier. Resultaten rörande och livshotande. När en kropp är fylld med fett, bearbetade livsmedel, sätter det en tung belastning på artärerna, lever och de flesta andra inre organ. Som ett organ börjar arbeta hårdare och försvagas, andra organ följer. Detta startar en förödande dominoeffekt i kroppen. Snart en kropp är oförmögen att upprätthålla bara de grundläggande behoven för att upprätthålla liv.

De biverkningar av en dålig kost är sjukdom och försvagad naturlig immunitet. Fyll kroppen med massor av mörkgröna grönsaker, magert protein, fisk, kalkon och frukter mörka i färgen. Ju större antal av dessa du har inom dig desto bättre för din hälsa att du kommer att bli.

öva god hygien

Hand rensningen är en underbar säkerhetsåtgärd. Du kan lyckas eliminera viruset på händerna genom att tvätta med en bra anti-bakteriell och anti virus handtvål. Dessutom finns det begagnade geler som effektivt kan stoppa ett virus.

Täck munnen området när man hostar eller luta huvudet nedåt när du nyser att undvika exponering för andra. Håll ett avstånd till dem som sjuka, hostar eller nyser. Återigen tvätta händerna ofta när i kontakt med någon som är sjuk.

tillskott

Slutligen använder kosttillskott för att hjälpa återställa och hålla försvarsmekanism starka. Läkare för år har rekommenderat en vardaglig vitamin för att hjälpa ersätta vad vi inte bör får i vår dag-till-dag diet regim. Men det finns mer du kan ansöka. Naturläkemedel och heallth kosttillskott finns nu som kan hjälpa till i att hjälpa kroppen att hålla immunmekanism robust.

Just nu finns det ingenting alls som kommer att blockera ett virus från att komma in i en kropp. Tyvärr forskare och läkare har inte hittat ett sätt att stoppa ett virus från att infektera en kropp. Genom att använda information ovan, kan en person som låter sig och möjlighet att inte bara minska de negativa effekterna av ett virus, men få över den mycket snabbare jämfört med en man som gör lite eller ingenting. Tiden för att göra detta nu. Börja en väg till ett lyckligt, mer hälsosamt nytt dig.

H1N1 influensa – Upptäck preventions samt återvinning användbara tips. Ta reda på orsaken till ett starkt immunförsvar är det mest önskvärda prevention möjligt.