hem detox 101-4 snabba tips för enkel och prisvärd avgiftning hemma

Rubrik till ett spa för en all-out rengöra kanske inte alltid är möjligt, lyckligtvis finns, AOS mycket vi själva kan göra för att vräka ovälkomna element! Här är fyra snabba tips för enkel och prisvärd avgiftning hemma.

Ett. hud borstning
Torr hud borsta kraftigt gynnar det lymfatiska systemet. Det hjälper i elimineringen av toxiner och avlägsnar döda hudceller. Regelbunden tandborstning blir huden ser ren och fräsch, och känner super smidig.

Allt du behöver är en naturlig borste och 3 eller 4 minuter extra tid innan din morgon dusch. När torr hud borstning, alltid arbeta upp kroppen i långa slag, mot hjärtat. Inkludera fotsulorna och handflatorna, men undvik att borsta ansiktet eller någon känslig eller skadad hud.

2. lösningsmedelslösningar
Törst är kroppen, AOS sätt att tala om det, AOS redan uttorkad. Uttorkad kroppar är mer trög, giftiga och benägna att värk och smärta än deras väl bevattnade motsvarigheter.

För en enkel lösning till uttorkning och dess utmaningar för vår friska fungerande prova smuttar hett vatten under hela dagen.

Vatten är naturen, AOS störst lösningsmedel. När varmt det är ännu mer potent i att nå de finare vävnader i kroppen och återfuktande, smörjning och spolning de områden som kallt vatten spelar, AOT nå så lätt.

Varmt vatten från vattenkokaren smakar oftast otäck dock så här, AOS ett enkelt hem tips för en bekväm, uppfriskande och bärbara detox.

Ta en rostfri kastrull och fyll den med 3 liter vatten, tillsätt 2 skivor färsk ingefära och ett par svarta pepparkorn. Ställ den koka i 10 minuter. Under den tiden kommer alla klor avdunsta, och vattnet kommer att absorbera fördelarna med ingefära och svartpeppar. När det, AOS kokas i några minuter, sila den i en kolv och hålla den av dig för dagen.

Många som försökte Äôve detta har vinkat adjö till huvudvärk och mental trötthet.

Om en kolv med varmt växtbaserade vatten ISN? T praktiskt – du kan börja dagen med en kopp varmt vatten och citronsaft på morgonen och öka din vanligt vatten intag för resten av dagen. Citronsaft är renande för levern och allmänhet hjälper kroppen de-gunk.

Tre. tungan skrapning
Tungan skrapning rengör mynningen av bakterier ackumulerad medan du sover, och stimulerar tarmarna att tömma första sak på morgonen. Många hälsokostbutiker och webbplatser nu säljer skräddarsydda tunga skrapor, annars kommer ett uppochnervänt tesked göra susen. Bara skrapa tungan från baksidan till framsidan ett par gånger innan du borstar tänderna på morgonen. Var försiktig, och don? T skrapa för långt tillbaka.

4. walking
En rask 20-minuters promenad är lika användbar för avgiftning som det är för motion. Rask promenad stimulerar huden att bryta ut i en lätt rengöring svett, masserar kolon genom att använda de nedre magmusklerna och ger lungorna en frisk fläkt. Promenader hjälper också rengöra det lymfatiska systemet, vilket även det har omsättning-liknande kanaler i hela kroppen, är en inert system utan puls som egentligen bara fördelar när vi få flytta.

Och slutligen, några köksskåp detox snabbisar. Rengöring ingredienser i ditt kök skåp är:

Detox drycker såsom, äpple, tranbär, eller röd druvsaft och te ört eller varmvatten med färsk citronsaft i stället för te eller kaffe. Grönt te är en stor detoxer grund av att det, AOS hög koncentration av anti-oxidanter.

citrusfrukter (med undantag av grapefrukt), som innehåller limonen en naturlig detoxer

E-vitamin rika nötter, ser och goda oljor

kålväxter – antioxidantrika greener inklusive broccoli, kål och gröna våren