Vad veta om Mohs kirurgi

Under de senaste åren har Long Beach hud läkare hade en ny teknik i sin arsenal i kampen mot melanom, eller hudcancer. Long Beach Mohs kirurgi är en innovativ teknik som använder en typ av kemisk mikrokirurgi kallas fryst avsnitt histologi. När sjukdomen upptäcks i ett tidigt stadium, kan den här öppenvården förfarande leda till en framgång på upp till 98%.

berättelsen om Mohs kirurgi

Intressant, fick läkaren som utvecklat denna teknik idén från en form av alternativ medicin som kallas “Hoxley terapi.” Denna växtbaserade behandling för cancer går tillbaka till 19-talet, när en bonde uppgift observerade hans häst, som lider av ett ben tumör, bete vid särskilda anläggningar. Tumören senare sedan försvann. En ättling av detta bonde, Harry Hoxley, började främja denna behandling under 1920.

Den Hoxley metoden, som fortfarande finns i Mexiko, består av att tillämpa en pasta eller administrera en växtbaserade tonic tillsammans med laxermedel och vitamintillskott för att behandla cancer. FDA, National Cancer Institute och American Cancer Society har granskat Hoxley metod och rapport lite i vägen för reella medicinska värdet av denna behandling. Ändå fann Dr Frederick Mohs, som utvecklat metoden, lite inspiration i Hoxley arbete. Tillämpa en pasta gjord av zinkklorid och bloodroot, instruerade han patienterna att lämna den på över natten. Detta sövda sajten, underlätta avlägsnande av malignitet.

Idag är patienterna ges en lokalbedövning och sajten faktiskt fryst och bedövad, som tillåter att hela förfarandet vara klar samma dag. En av de stora fördelarna med Long Beach Mohs kirurgi är att det innebär avlägsnande av så lite frisk vävnad som möjligt. Den andra fördelen är att din lokalt baserade Long Beach hudläkare kan göra detta i så lite som ett kontor besök.

tidig upptäckt är nyckeln

Naturligtvis är det självklart att Long Beach Mohs kirurgi är mest effektivt när cancern är fångad i ett tidigt skede. En av farorna av melanom är att det är en mycket aggressiv form av cancer som kan sprida sig, eller metastaser snabbt. När cancern har spridit sig till andra delar av kroppen, det finns mycket som kan göras undantag för mycket invasiv kirurgi i kombination med standard strålning och behandlingar kemoterapi.

Om du märker en ovanlig mullvad eller sår som vägrar att läka, ha en Long Beach hudläkare undersöka dig så snart som möjligt. Chansen är stor att om det upptäcks tidigt, kan Mohs kirurgi har problem behandlas snabbt och effektivt.