som naturliga botemedel mot värmevallningar faktiskt fungerar för att lindra symtomen

När någon säger ordet “klimakteriet” det finns två ord som omedelbart kommer att tänka – “. Värmevallningar” De två termerna ganska mycket går hand i hand. Beroende på vilken undersökning du lyssnar på – mellan 60% -90% av kvinnorna kommer att uppleva värmevallningar när klimakteriet träffar. En fördel med så många kvinnor som upplever samma sak är att det finns flera informationskällor som hjälper dig att varm blixt lättnad. Den överväldigande konsensus är att börja med att utforska en naturlig botemedel för värmevallningar.

Värmevallningar varierar i intensitet och varaktighet. En kvinna finner tillräcklig lindring fläktade sig medan en annan finner sig själv att nå för en handduk för att torka av hälla svett. När det gäller konsistens, vissa kvinnor upplever uppemot femton värmevallningar per dag, där en annan kommer att känna en varm blixt ungefär en gång i månaden. Dessutom varierar från en kvinna till en annan är vad som fungerar som ett naturligt botemedel mot värmevallningar.

Ett naturligt botemedel mot värmevallningar är att ändra din kost. Vissa tycker att en fettsnål kost hjälper. Men om du befinner dig förlora övervikt din klimakteriet symtom kan förvärras. Varje kvinna kommer att finna att olika livsmedel och kryddor öka sina symtom. Genom att övervaka dig själv kommer du lätt hitta en gärningsman eller två.

För avkoppling och stressreducering: just do it! Inte bara kan det vara ett naturligt botemedel mot värmevallningar, men en regelbunden del av en hälsosam livsstil. Var och en har stressorer i deras liv och uppkomsten av klimakteriet hjälper inte. Yoga, meditation, massage och avslappningsövningar är ett bra sätt att börja din naturliga botemedel för värmevallningar.

En mindre populär naturligt botemedel mot värmevallningar är användningen av kinesisk medicin. Tja, mindre populär i Nordamerika. Denna lilla metod som används är lång in tradition vid behandling av värmevallningar. Den kinesiska läkaren kommer först avgöra om du upplever “hot” eller “kall” klimakteriet. “Vad då?” kanske du säger, “det är naturligtvis en het klimakteriet.” I kinesisk medicin denna term inte hänvisar till den fysiska temperaturen, men den typen av klimakteriet. Ett naturligt botemedel mot värmevallningar i kinesisk medicin innehåller akupunktur och herbology.

Akupunktur innebär en kombination av din inre vind, energi eller ande. Att uppnå balans genom att följa kinesisk akupunktur kan resultera i ett naturligt botemedel mot värmevallningar. Inte alla kvinnor tycker lättnad genom akupunktur, men igen, vissa gör.

Herbology är, kort sagt, studiet av örter och deras relation till varandra. Herbology är en viktig naturlig botemedel för värmevallningar i kinesisk medicin. Läkaren förstår vilka örter arbetar tillsammans för att hjälpa till. Men du vill aldrig att experimentera med örter utan att veta vad du gör. Det finns en möjlighet av concocting en skadlig blandning.

Om du befinner dig undrar om naturen av ditt spolas plötsligt ansikte och varma överkroppen, kan det vara dags att hitta ett naturligt botemedel mot värmevallningar. Med den uppsjö av tillgängliga resurser, kommer du lätt hitta en eller tio tips som avsevärt kommer att lindra din plötsliga obehag!