alternativ medicinsk lösning

Weed växande är den senaste flugan i att finna alternativa medicinska lösningar för människor som lider av terminal sjukdomar. Aids, cancer, Alzheimers patienter och andra kan nu odla sin egen ogräs inne i deras hem. Naturligtvis beror detta på stat du är i. Innan du går till din närmaste ogräs återförsäljare, bör du ta dig tid att gå till din lokala delstatens överåklagare hemsida och se om din stat har lagar om detta. Det finns mycket få stater som tillåter hemodlade läkemedel ogräs och detta inkluderar Alaska bland annat på grund av den konstitutionella rätten till privatliv i hemmet. I vissa stater som New Mexico och Arizona, gäller speciella omständigheter såsom avståndet till närmaste apotek,. För att vara dubbelt säker, tveka inte att kontakta myndigheterna för att undvika eventuella missförstånd och eventuella lagbrott.

En sak som du bör göra när du är engagerad i ogräs växande är att vara säker på att du gör det inom ramen för lagen. Kom ihåg, är weed för alla avseenden fortfarande vara olagligt när det kommer till federal lag. Du kan få arresterad och möta några fängelse bör du vara fångad gör eller plantera ogräs utan giltigt tillstånd och registrering.

En annan viktig föreskrift som du bör komma ihåg är att du bara ska använda ogräs för medicinska ändamål. Det betyder inte att om du har en enkel huvudvärk att du också ska ha rätt att göra det. Det finns särskilda regler om vilka typer av sjukdomar och sjukdomar vari du kan registrera för medicinsk marijuana. Kontrollera din lokala delstater vård-avdelning för mer information. Inte alla sjukdomar kvalificerar och om du har en sjukdom i åtanke som verkligen orsakar extrem smärta, så ska du prova att övertyga din lagstiftaren eller stödgrupp för att få ändringar i lagen först.