hur man handskas med candida och symtom migrän

Det finns olika symptom som följer en Candida överväxt, inklusive matsmältningsproblem, hudirritation, trötthet och ett problem med koncentration och humörsvängningar. En av de mest smärtsamma och distraherande symptomet är länken mellan candida och migrän.

Enbart i USA omkring 80 miljoner människor lider av någon form av jäst relaterade problem såsom Candida och av dessa ca 70% av dem är kvinnor.

Candida, när det tillåts att komma ur kontroll, kan producera 79 olika gifter som släpps ut i kroppen. Denna cocktail av gifter är vad som tros vara orsaken till många av symptomen på en candida infektion, inklusive migrän och trötthet samt diarré eller förstoppning, occassionally båda.

En av gifter är acetaldehyd, vilket samt orsaka en rad hälsoproblem, är det gift som är delvis ansvarig för symtom på en alkohol baksmälla.

I de flesta fall när människor upplever en migrän kommer ha bultande smärta på ena sidan av huvudet och som om de lämnas åt sitt öde kan sprida sig till båda sidorna.

Generellt runt omkring 60% av alla människor som lider av migrän kommer att uppleva några symtom runt omkring 24 timmar före den faktiska migrän börjar. Ofta deras humör kommer att förändras, kommer de att börja gäspa upprepade, kommer de att bli törstiga men de kommer att finna att de behåller vätskor för längre.

I vissa fall kan de drabbas med en stel nacke, trötthet, samt bli irriterad och i allvarligare fall kan ha en känsla av domningar eller stickningar längs ena sidan av kroppen.

Ett sätt att hjälpa lindra migränattacker, och ofta andra candida symptom, är att dricka mycket vatten. Detta kommer att hjälpa till att ta bort gifter snabbare från kroppen, och även hålla dig hydratiserade (uttorkning kan orsaka huvudvärk och migrän). Därför dricker 8 – 10 glas vatten kommer sannolikt att bidra till symtomen.

Vid tiden någon lider av migrän med en candida infektion, då infektionen har börjat bli ett stort problem. Andra symtom kan eller inte kan visas, men behovet av att få kontroll över infektionen är viktigt, inte bara ta bort migrän, men att också stoppa ytterligare problem uppstår.

Om en candida infektion får bli systemisk då det finns många komplikationer som kan uppstå, och om det inte upptäcks och behandlas kan det leda till döden.

Därför är det viktigt om du lider av en migrän och du misstänker att du kan ha en candida infektion, att du antar en lämplig behandlingsplan.

Fortsätt läsa för att anmäla dig till vårt lindra candida nyhetsbrev, full av information om att stoppa och lindra symptomen av Candida.

Det är viktigt att inse att när candida förstörs det kommer att släppa toxiner i kroppen. Så, om infektionen är systemisk då behandlingen måste kontrolleras och genomföras på ett så naturligt tempo som möjligt så att kroppen effektivt kan eliminera gifter ur kroppen.

Emellertid är en candida behandlingsplan bara halva svaret. Vem som helst med candida kan ha återkommande episoder om de inte kan räkna ut den ursprungliga orsaken till problemet, oavsett om det var val av livsstil som de gjorde, den kost de följde, ett tillstånd eller sjukdom som de hade eller medicin de där tar.

Så, ta bort de problem med candida och migrän symptom kommer snart att följa (antar att det är vad som orsakar migrän). Kom ihåg att rådfråga din läkare för en formell diagnos.