är det dags att rensa ut candida

Många av mina klienter var initialt överviktiga, inte alla, men de flesta var. I själva verket kom mer än 60% av mina klienter till mig att hjälpa dem att gå ner i vikt. Den andra 40% är en blandning av människor som vill leva längre, som vill se sexigare, som vill lägga muskler till sin fysik, eller som bara vill leva ett hälsosamt energi rikt liv.

Idag kommer jag att fokusera på att hjälpa de människor som vill gå ner i vikt, inte för att jag tror att frågan om viktminskning är viktigare än andra ämnen jag kunde täcka, men eftersom jag tror att jag måste rensa upp några falska Tanken är som cirkulerar i branschen.

Först och främst, om du är överviktig, det finns en mycket god chans att du har en låg ämnesomsättning! Jag vet att inte kan vara chockerande för dig. Du kanske redan har tänkt att du hade en långsam ämnesomsättning, men här är varför jag åter anger det …

Att ha en långsam ämnesomsättning innebär att du kan äta “bara lite mat” och ändå få mer vikt än din granne som äter mycket mer än dig varje dag i sitt liv.

Din ämnesomsättning är i grunden ett gäng organ och körtlar som är ansvariga för att reglera hur kroppen förbränner maten för bränsle och hur den omvandlar den mat till energi. Dessa inkluderar sköldkörteln, pankreas, mage, tunntarm och tjocktarm, och tjocktarmen.

När du har en långsam ämnesomsättning det finns en god chans att en eller flera av dessa system är ur balans eller bara vanlig inte fungerar korrekt (och det är nästan alltid på grund av felaktig levande, sjukdom, droger, eller en allvarlig olycka).

Men det finns fler orsaker till övervikt annat än att ha en låg ämnesomsättning. Du ser, överviktiga människor tenderar att äta när de inte är hungriga, de tenderar att ha en större aptit, de tenderar att äta “diet mat” oftare (vilket sällan leder till viktminskning som etiketten antyder), tenderar de att äta innan de går till sängs, och värst av allt de tenderar att se sig själva som överviktiga.

Nu kan du städa upp nästan allt den här röran genom att leva en hälsosam livsstil, och om du är en ivrig läsare av detta nyhetsbrev, för om du har läst någon av mina böcker eller lyssnat på någon av ljudprogram mitt företag har ut , då du redan vet alla grunderna förknippade med att leva en mager, hälsosam livsstil.

Men det underliggande problemet som aldrig kan klaras upp helt enkelt med dina handlingar, är hur du ser dig själv när du blundar.

Mina studier vid National Metabolic och livslängd Research Center har lärt mig att övervikt ständigt tänka på sin vikt på ett negativt sätt, vilket skapar den oönskade effekten. Det är sant att du blir vad du tycker om, och om du ständigt ser dig själv som fett, kommer du aldrig att bli smal!

Här är ett tips … för de kommande 30 dagarna (det tar 28-30 dagar för att ändra hur du undermedvetet tror på dig själv) ta några minuter på morgonen och bild en snygg, tight, sexiga kropp från topp till tå – då sätta ditt ansikte på kroppen. Gör denna övning igen i mitten av eftermiddagen, och sedan igen precis innan du somnar på kvällen.

Gör detta i 30 dagar och jag garanterar att du kommer att uppleva en dramatisk förändring i hur din kropp ser ut.