smärtlindring – om rättsmedel smärtlindring och information

Om vi ??skulle titta på de stash av recept farmaceuter får varje dag, är chansen att ett betydande antal av dem är antingen för ryggen smärtlindring, nacke smärtlindring eller avancerad smärtlindring. Det beror moderna samhället är känt för en viss sjukdomskänsla: kronisk smärta.
Granskning några av de rättsmedel smärtlindring som finns idag, har vi:

massage
Fler och fler människor tror på massage som en effektiv ryggvärk eller nacksmärta reliever. Efter en ansträngande dag på kontoret, är en persons magkänsla att få massage eftersom det inte bara lindrar deras rygg eller nacke, men det söver dem att sova, därför får den dubbla fördelen med ryggen smärtlindring och avslappning. Massage kliniker och massageterapeuter föröka nu i spa, vårdcentraler, flygplatser, hotell och även i köpcentra.

capsaicin

Om du aldrig har hört talas om capsaicin innan, tänk på vad som händer med din mun när du äter vissa Red Hot Chili Peppers. Capsaicin är den aktiva ingrediensen i chilipeppar. Den finns i krämform och appliceras på det smärtande området i ryggen eller nacken. När det kommer i kontakt med huden, är capsaicin sägs minimera “substans P.” Denna substans P är en neuro-kemiska som fungerar som en neurotransmittor. Effekten av Capsaicin är därför att av ett analgetikum.

Alexander Technique

Denna teknik bygger på principen att det enda sättet att få tillbaka smärtlindring, nacke smärtlindring eller avancerad smärtlindring är att bli av med dålig hållning vanor som slouching. Forskning visar att dålig hållning kan, på lång sikt, utvecklas till nacke och skuldra spänning, muskelkontraktion och nedsatt rörlighet. Den Alexander Technique uppfanns av en australisk läkare, kan Frederick Matthias Alexander och lärdomar tas i privata eller i grupp.

akupunktur

Detta är en allmänt vedertagen praxis för att få tillbaka smärtlindring, nacke smärtlindring eller avancerad smärtlindring. Det är en gammal form av kinesisk behandling där orsaken till smärtan ligger i blockerad energi banor i kroppen. Nålar används för att låsa upp dessa energi vägar så att cirkulationen är mer effektiv.

Studier i Storbritannien och Nordamerika rapporterar att människor som går på regelbundna akupunktursessioner mår mycket bättre på grund av betydande minskning av deras smärta. Tanken är dock till gör det regelbundet – som tre gånger per vecka, åtminstone för de första månaderna. Akupunktursessioner är ganska dyra, men eftersom det är en allmänt accepterad praxis för ryggen smärtlindring, nacke smärtlindring eller avancerad smärtlindring, kommer sjukförsäkring planer återbetala en del eller hela kostnaden.

medicinering

Om din rygg eller nacke är kronisk, är det rekommenderat att du ser en läkare först eftersom smärtan du känner kan orsakas av en underliggande hälsotillstånd såsom ischias, ett diskbråck, osteoporos eller ens en tumör. Din primära vårdgivare eller husläkare kan rekommendera medicinering, motion, massage, akupunktur, eller ens operation om din smärta orsakas av en tumör. En del läkare kommer att rekommendera en kombination av några av dessa för optimal avancerad smärtlindring.