vaccinationer och nackdelar

Många läkare kommer att leda dig att tro att vaccinationer är en nödvändig del av livet. Denna teknik men att injicera varje enskild person med doser av en sjukdom för att hjälpa dem att motstå det senare på väg absolut verkar lite barbariskt. Så frågan kvarstår, är barndomvaccinations en nödvändighet eller ett sätt för den medicinska professionen att göra stora pengar? Och detta är en fråga som inte är lätt att besvara.

När det gäller vaccinationer du kommer sannolikt att finna att läkare upplever att dessa vaccinationer är en nödvändighet och en livräddande sådan. För att bidra till att förebygga sjukdom flesta läkare anser att dessa skott är nödvändiga, men alla de verkligen gör är att övertyga kroppen att bekämpa genom att utsätta den för en låg dos av sjukdom och samtidigt i många fall bidrar till att bygga upp motstånd i vissa fall där en kropp är svag eller inte kan sätta upp en kamp det kan vara ett problem. Det är där många av de farhågor om vaccinationer spelar in.

Oron vaccinationer kom till ett huvud för några år sedan när en koppling mellan dessa vacciner och autism upptäcktes, men detta faktum var snabbt avfärdas av den federala regeringen. Uppenbarligen gjorde deras oro inte riktigt ligga med sanningen eller brist där av men i tanken på att antalet fall av autism och det faktum att de inte riktigt kunde förneka något fall vara åtminstone delvis tillskrivas vaccinationer så att de istället hävdade att det var allt en bluff väldigt enkelt så att de kunde undvika bekostnad av att behöva betala miljontals dollar i stämningar.

Medan många i USA har frågor om vaccin i tredje världen frågorna är mycket större. Behovet av vacciner i USA har minskat kraftigt och som ett resultat många människor har slutat ha sina barn vaccineras. I länder där det finns en fläckt vattenförsörjning och insekter och människor bär många dödliga sjukdomar behovet av vaccinationer går vägen upp. Sedan lever i dessa länder skapar en större risk för människor risken att skadas genom vaccination blir meningslöst att diskutera. Det är i dessa svåra förhållanden att vaccinationer är en nödvändighet i livet.

Vaccinationer kan vara både livräddning och dödliga och det är på grund av detta faktum att man bör överväga mycket noga om vaccinationer är något som kommer att gynna dem eller potentiellt skada dem. Att ha alla fakta är nyckeln till att göra ett välgrundat beslut för dig själv.