Viruset H1N1 vaccinationer anländer denna månad. är du redo

Skotten för H1N1-viruset (svininfluensa) är bara börjar bli tillgängliga för distribution denna månad (oktober). Där jag bor har redan haft fyra dödsfall till följd av svininfluensan. Den senaste dödsfallet var tragiskt en ung barn. Vi kommer att få cirka 43.500 doser av nässpray. Det kommer att ta ca 2 till 3 veckor för distributionskanaler för att få etablerade för alla servicecentra för att ge vaccinet till den primära transporten att följa. Den första transporten är för vaccination av hälso-och sjukvård och akuta medicinska arbetare.

Vad som ursprungligen var tänkt att kräva två skott spridda över en tvåmånadersperiod har ändrats till bara en dos. I en tidigare artikel jag skrev om vilken bra idé det skulle vara att skapa en marknadsföringskampanj kring H1N1-viruset. Jag vill ändå uppmuntra alla medicinskt lutar eller in hälso tjänstesektorn att undersöka affiliate marknadsföring för att skapa sin egen verksamhet internet pengar online tillfälle för att göra online internet pengar.

Här är tre saker du bör vara medveten om i planeringen för H1N1-viruset. De kommer att hjälpa dig att fokusera din marknadsföringskampanj för att utnyttja denna möjlighet för att göra online internet pengar.

(1) Visste du några sjukhus har planerat i nästan sju år genom surge planering för en epidemi såsom H1N1-viruset? Klart den punkt som skall göras här planerar är en pågående sak. Även om du kanske tror sju år är en lång tid, kommer din livslängd sannolikt tio gånger så planering är en kontinuerlig sak. Vi alla borde planera för vår framtid. Denna planering bör omfatta alla aspekter av våra liv till att omfatta vår hälsa, ekonomiska, andliga och mentala förberedelser. Det är ett livslångt åtagande och ett område att undersöka för din ekonomiska planering är affiliate marknadsföring och ditt företag internet pengar online tillfälle för att göra online internet pengar.

(2) Är nationen redo att hantera ett folkhälsoproblem kris orsakad av H1N1-viruset? Vår sista nationell angelägenhet var 1968 influensapandemi att många människor läser den här artikeln inte ens födda ännu. Oron för detta utbrott blev fokus för att bygga en modell för att hantera viruset H1N1. En plan sattes i rörelse för att bestämma hur vi skulle kunna hantera en pandemi som varade i åtta veckor och insjuknade 35 procent av befolkningen. Har du förberett dig själv och din familj för denna typ av vård-kris. Även om den medicinska samfundet har gjort det, vad har du gjort för att förbereda? Har du en termometer, ansiktsmasker, drickbart vatten, antibiotika, och tillgång till vaccin, rengöringsmedel och rengöringsmedel? Tänk på vad du behöver och du kommer att inse vad alla andra behöver och du kan starta ett företag internet pengar online tillfälle och marknadsföringskampanj utifrån dessa behov.

(3) Internet och online-resurser är det första stället människor söker information om H1N1 (svininfluensa)-virus. Ditt företag internet pengar online tillfälle för att göra internet pengar online är den perfekta platsen för människor att lära sig om H1N1-viruset och köpa förnödenheter för att förbereda sig för denna influensasäsong. Vi alla kommer att ha någon som kommer att vara direkt eller indirekt drabbats av H1N1-viruset. Be någon som de kan vända sig till för hjälp och information.

Om du börjar nu, kan du och din familj vara förberedd liksom du kan vara en av de första att hjälpa ditt samhälle förbereda sig för H1N1-viruset och influensasäsongen hjälp av dina kunskaper affiliate-marknadsföring.