mest effektiva metoden för akne behandlingar

De flesta av de stora akne rättsmedel är inte bara dyr, men de har negativa bieffekter också. Här är jag ge dig några grundläggande hushåll metoder för att bota akne.

Använd bakpulver som en scrub. De flesta människor har denna matlagning ingrediens i deras hem. Syftet med denna ingrediens är att ta bort död hud som i slutändan kan blockera porer och orsaker till akne fläckar. Blanda bakpulver med rent vatten och göra pasta. Applicera pastan på ditt ansikte och försiktigt skrubba den i 10-15 sekunder. Efter att tvätta ansiktet med vatten och rengör ansiktet med en ren handduk.

Använd vinäger, kan det vara mycket användbart i att rensa upp din akne. Det kan förstöra akne bakterier. Det balanserar hudens pH-värde, och suger upp ytterligare olja på huden. Startar upp med ren och torr hud späds tillämpas (åtta delar vatten till en del vinäger) ättika direkt på ditt ansikte. Om du vill kan du använda starkare ättika lösning (säg, 2 eller 3 delar vatten till 1 del ättika) på drabbade området, skölja bort det efter tio minuter. Citron eller limejuice kan också användas i stället för ättika.

Det är mycket viktig sak om du har acne problem som du vet hur man får akne behandlingar metoder eller produkter. Ägg vita är rika på protein. Använd ägg vita som en mask för att läka och ombyggda huden. Knäck ägget och ta bort gulan så att ägg vita kvar. Krossa ägg vita och tillämpa direkt i ditt ansikte. Låt det i femton minuter, och sedan rengöra ägget off.

Använd havregryn, kan det suga upp onödig olja och avlägsnar orenheter, som förekommer i djupt i huden. Koka några vanligt havregryn. Kyl den och massera den över ren hud. Vänta 10-15 minuter och sedan torka bort.
Tea Tree Oil (TTO) är en vanligen används helt naturliga hushåll antibakteriell substans. Du kan ansöka TTO direkt till akne fläckar för att förstöra bakterier. Pantotensyra (Kallas även Vit. B5) kan användas i stora mängder till förmån för akne minskning. B5 hjälper metabolization av fetter som senare skulle förvandlas till sebum (olja) och kommer ut genom huden. Aloe Vera kan också användas som bästa akne behandlingar för att bota akne. Dessa är några grunder idéer om att ta bort akne genom hushållet saker.