oroande fakta om ångestattacker

Den mest spännande sanningen om ångest attack som när den utlöses, kan hela den personens liv förändras … för evigt.

Ångest attacker orsakar en av de mest komplicerade och snabbaste effekter som kan uppstå i människokroppen. Detta tillstånd upplevs med en överväldigande känsla av okontrollerbar rädsla, vilket något kan gränsa runt de fruktansvärda erfarenheter av att vara allvarligt sjuk, eller förväntning på döden eller få väldigt nötter.

Det är effekterna stannar inte där. Drastiska förändringar kommer att ske i kroppens viktigaste organ mer specifikt hjärtat, lungor, tarmar, njurar, mage, ögon, urinblåsan och de största muskelgrupper.

Alla dessa kombinerade kanske inte ens åstadkommas genom de allvarliga skador som induceras i kroppen eller den mest våldsamma giftet som kan skriva till den.

Dessa reaktioner då kommer att skicka ett meddelande till hjärnan att släppa en kaskad av hormoner och stimulantia som är den viktigaste faktum varför när under en ångestattack, känner personen blandade känslor som kännetecknas främst av impulser att komma ut, gömma sig och fly.

På grund av en överväldigande “inbillad hot”, är den omedelbara responsen att ta sig bort från att vara hopplös och instängd. Det är verkligen inte räknas om hotet är verkligt (även om det rationella förnuftet är medveten om att det inte finns några verkliga hot men det verkar inte kunna göra något mot hans förnimmelser).

Panik kan vara resultatet av ett trauma mot en olycka, ett brott eller liknande. Emellertid är det medicinska samfundet säkert att spänningen kan vara en grundläggande orsak till varför människor utvecklar ångest attacker. Andra källor hävdar att barndomsupplevelser kan avslöja länken.

Människor som är mest mottagliga för att utveckla ångestattacker är de som är alltför perfektionister, tillbakadragna, socialt undvikande, överdrivet ängslig och orimligt rädd. Ärftlighet kan spela några viktiga roller though.

Som vi har noterat tidigare, när attacken börjar det kommer att dröja tills några effektiva botemedel hittas. Vad håller det värre är den ständiga rädslan för de förväntade attackerna. Som en försvarsmekanism, kommer människor att försöka ta fram olika metoder för att hindra från att göra aktiviteter eller att ansluta sig till instanser och platser som kan föra tillbaka minnen av attacken eller som de förväntar sig att ångestattack är mest sannolikt att uppstå. I själva verket kommer de drabbade innesluter sig i komfort zoner där de är ganska säkrade.

Även om många fall registreras i medicinsk historia, varierande nivåer av det medicinska samfundet fortfarande ofta förväxlar tillståndet med andra sjukdomar och störningar som på något sätt är tätt sammanflätad med ångestattacker. Detta beror främst ångestattacker imitera symtom på andra villkor, som i många år har orsakat för mycket fel diagnos.

I vissa fall, ångestattacker efterlikna ett tillstånd helt som med fall av hypoglykemi, hyperventilation syndrom, komplexa partiella anfall tillsammans med andra. I vissa fall följer de sjukdomssymptom som astma, svindel, angina, hypertoni, diafragmabråck utan endast i delar.

Nästan alla ångestattack drabbade tror att de är allvarligt sjuka. Således är de noterade att gå från en läkare till en annan bara för att finna att deras fall inte grundligt förstås även av experterna själva som de brukar förvirra med panik.

1/3 av amerikanska vuxna behöver desperat räddning från denna död-hotande tillstånd. När kommer det att göras? Ingen vet exakt. Men lita på att även i detta ögonblick, människor arbetar mot att söka en effektiv behandling av sjukdomen.