snarkning rättsmedel – akta oss för dyra och ineffektiva snarkning rättsmedel

Många av de snarkning rättsmedel som finns idag inte kommer att fungera för dig. Varför? Eftersom behandling av snarkning är mycket beroende på orsaken till snarkning. Till exempel, överviktiga människor snarkar ofta. Detta är ett direkt resultat av det fett som har samlats runt halsen sätter press på halsen. Om fetma orsakar din snarkning, investerar $ 3.000 i en mandibular avancemang skena skulle vara bortkastade pengar. Istället för att blåsa en tuss av kontanter på något som skulle kunna fungera, gör en lite forskning och begränsa de val lite.

Till exempel, ur alla de snarkning rättsmedel runt, om du är en rökare inte många kommer att fungera. Ungefär som överviktiga människor, är orsaken till rökaren Snarkning förmodligen har mycket lite, om något, att göra med tillståndet. När du röker, över tiden halsen musklerna försvagas. Detta i kombination med överskott slem som byggs upp i halsen kan orsaka snarkning nattetid. Återigen kommer något som liknar en mandibular avancemang skena inte hjälpa dig mycket i detta fall. Medan sparka vanan inte kan vara något som lätt sker, kan det få drastiska konsekvenser för snarkning.

Om tungan är det som gör att du snarkar, skulle jag säga att en dyr, skräddarsydd enhet bör vara din sista utväg. Innan samråd med en tandläkare, bör du överväga att prova andas remsor. Bärs över näsryggen när du sover, dessa klisterremsor försiktigt dra öppna din näsgångarna. Detta uppmuntrar dig att andas genom näsan, snarare än din mun, vilket bör minska din snarkning. Om du inte är ett fan av remsorna, kanske en förändring i kuddar är i ordning. För runt $ 50, kan du köpa en kudde som kommer att pågå en mycket lång tid. Dessa är lätta att få tag på internet, och kommer att placera ditt huvud och nacke på ett sätt som kommer att lämna din luftvägarna blockeras.