snabbt övervinna erektil dysfunktion genom att först identifiera orsaken till det

Erektil dysfunktion kan orsakas av många saker, vilket gör dysfunktion en mycket frustrerande en. Även om du kan lida av ett brett spektrum av problem som kan orsaka sjukdomen, de flesta av dessa orsaker har behandlingar tillgängliga.

Du är mer benägna att uppleva ED om du är överviktig eller diabetiker. Om du inte har ansett att förlora vikt, kan du ändå uppnå resultat genom användning av receptbelagda läkemedel, eller naturliga botemedel, om tillämpligt. Diabetiker lider av ED också, eftersom det kan orsaka neuropati.

En av de viktigaste orsakerna till ED, är emellertid en brist i testosteron. Detta är det hormon som ansvarar för mycket av erektioner du kommer att få. Det behövs ofta för att skapa en sund erektion, och om det är i brist, kan du se effekterna av ED. Av denna anledning, kan du behöva tala med en läkare om upplever hormonell terapi. Detta är ett försök att få dina testosteronnivåer tillbaka till en hälsosam nivå, så att du kan återigen uppleva erektion efter behag.

Om du upplever en brist av något såsom testosteron, kan du uppleva ED. Detta gäller även med zink. Om du har några långsiktiga problem eller sjukdomar, kan detta bryter kroppens zinknivåerna. Kampen mot de uttömda nivåer med ett tillägg varje dag kommer att göra susen-om det är i själva verket vad du lider av.

Andra typer av orsaker är sjukdomar som hjärtinfarkt, kardiovaskulära, och perifer kärlsjukdom. Även om dessa sjukdomar inte nödvändigtvis ditt fel, om du har dem bör du vara medveten om att du löper risk för ED. Prata med din läkare om alternativ till ditt nästa checkup skulle vara ett klokt val.

Ytterligare andra typer av orsaker är psykologiska, istället för fysiologisk. Dessa typer av ED är från ditt eget beteende eller sätt att tänka, inte ett resultat av en fysisk kraft. Att gå till en terapeut eller läkare kommer att hjälpa dig oerhört.

Erektil dysfunktion kan ha ett stort antal problem-det mesta du måste se din läkare för att diagnostisera dig själv. Några har haft framgång med växtbaserade piller erektil dysfunktion, eller ens vakuumpumpar. Pumpar kan fungera för många män, men det är inte att få veta roten till problemet. Du kan eventuellt ha mer allvarliga risker som orsakar ED, och du bör tala med din läkare om du upplever impotens-det kan betyda skillnaden mellan liv och död.