anti aging fördelarna med HGH (humant tillväxthormon)

Odödlighet är det nya svarta. Från landningsbanan modeller för att stanna hemma moms för byggnadsarbetare, alla verkar vilja hitta ungdomens källa. Tekniken har paras ihop med det medicinska området för att ge människor möjlighet att delta i processen för ung för evigt. En viktig del i denna process är det humant tillväxthormon.

Den mänskliga tillväxthormon eller HGH har funnits på marknaden under en tid som en tillgång i den anti aging marknaden. Tillväxten av denna marknad och efterfrågan på humant tillväxthormon har orsakat “Anti Aging Läkare” att dyka upp över kartan och i hela världen. Fler och fler läkare använder denna behandling för sina förnya egenskaper och med goda skäl! Studier har visat resultat och människor runt om i världen känner och ser yngre med humant tillväxthormon.

Studier har visat att anti aging fördelarna med humant tillväxthormon. Det surrar startade 1990 när The New England Journal of Medicine publicerade en studie som visade större förbättring i den muskeltonus av tolv äldre män. Sedan dess har efterfrågan på dessa fördelar har blivit mer och mer populärt. Fler studier har visat att hormonet också orsakar ökad hudens elasticitet, vilket gör att huden verkar mer ungdomlig. Patienterna uttryckte ett uppsving i deras känsla av välbefinnande. Det har även funnits bevis på att humant tillväxthormon kan orsaka förstärkt immunförsvar.

Den mänskliga tillväxthormon produceras naturligt i varje människa, men minskar i mängd som kroppen blir äldre. Nedgången av detta hormon orsakar en allmän nedgång av känslan av välbefinnande. Öka mängden av humant tillväxthormon har visat sig ge en nedgång i fettceller och en ökning av muskelmassa. År 1998 Dr Daniel Rudman rapporterade extrem förbättring i sina äldre patienter när du lägger den mänskliga tillväxten hormon för deras behandling. Muskelmassa ökat såväl som patienten är över all känsla av välbefinnande.

Nedgången av detta hormon har också varit knuten till en ökning av känslor av depression. Inte bara kan det humant tillväxthormon gör att patienten ser yngre, men också känna yngre och mer förnyade. När detta hormon ökar finns det flera goda resultat. Det finns två alternativ för administration av humant tillväxthormon. Patienten kan välja mellan injektioner eller kosttillskott.