cryotheraphy eller infraröd fotokoagulering för dina hemorrojder

Cryotheraphy är en behandlingsmetod för både externa och interna hemorrojder. I huvudsak är dina hemorrojder frysas bort med en sond och flytande kväve för att skära av blodtillförseln till en hemorrhoid.

Enligt Dr John MacLeod, “kryoterapi av hemorrojder är mest effektiva och har minst biverkningar när de riktas mot de inre hemorrojder bara, på en hög nivå, och i etapper, varje ansökan är under en period av en minut bara. En plan för behandling val presenteras, baserade på scenen av hemorrojder. ”

Detta får mig att tro att hemorrhoid borttagning av cryotheraphy – att vara effektiv – måste vara en process på flera nivåer.

Cryotheraphy för hemorrojder utförs vanligtvis på ett polikliniskt och är en relativt enkel procedur. Läkarna föredrar i hög grad denna procedur under operation (hemorrhoidectomey) eftersom det är mindre risk för ett öppet sår och den inneboende faran för att “gå under” anestesi.

Några av problemen med cryotheraphy för hemorrojder är möjligheten att över-frysning vävnad i området och att orsaka skada på annars frisk hud och vävnad. Detta kan leda till skador på de anala musklerna vilket kan resultera i läckage senare.

Infraröd Photocoagulation för hemorrojder är en procedur som kan göras i läkare office. Det används för att behandla små till medelstora hemorrojder och innebär att man använder en anordning som skapar en intensiv stråle av infrarött ljus. Värmen orsakar ärrvävnad runt hemorrhoid och då att ärrvävnad former – den stryper blodtillförseln till hemorrhoid. Inom en vecka eller så hemorrhoid kommer ramla av.

Detta förfarande är dyrt, men mindre så än kirurgi metoder som kräver en sjukhusvistelse och ledigt arbete.

Infraröd Photocoagulation har vissa risker med förfarandet, nämligen betydande smärta under förfarandet, blödning från anus, infektion i anala området och en tillfällig oförmåga att urinera.

Båda dessa förfarande är välkända i det medicinska samfundet och till synes ganska framgångsrik. För mig, men jag ville prova de icke-invasiva procedurer först. Dessutom ville jag att gräva i roten av denna smärtsamma tillstånd.

Min forskning ledde mig till H mirakel och en underbar person som heter Holly Hayden. Hon led för år från hemorrojder och kunde inte hitta någon permanent befrielse från det medicinska samfundet så hon gick på ett uppdrag. Ett uppdrag att fastställa orsakerna och hitta den bästa hem botemedel mot hemorrojder möjligt.