den färgstarka världen av medicinsk marijuana apotek

Fantasin gör färgstarka värld av marijuana apotek i häpnadsväckande detalj. Detta går över inte bara själva produkterna, men allt från butiken layouten på förpackningen av själva innehållet. Även om det fortfarande anses olagligt enligt federal lag, marijuana och dess avlägsna kusin, är medicinsk marijuana utöva sin kreativa inflytande i alla aspekter av det moderna amerikanska samhället. Detta har gett upphov till en tsunami av nya företag inrätta butik i 15 stater över hela USA. Även om de inte är tänkta att behandlas som företag enligt lag är ingenting som hindrar dem från att agera som sådana. De får verksamhetstillstånd, de hyr kommersiella lokaler mitt i någon stad eller ort, deras anställda har uniformer och varje aspekt av deras verksamhet färgas av detta.

Denna kreativitet har frambringat lagra teman som tycks framkalla mer positiva till fritids medicinsk marijuana “patient” snarare än den dystra och kroniskt plågad patient med en riktig handikappande sjukdom. Tolkning är subjektiv och vem som får bestämma vem som verkligen förtjänar att få behandling inte varit helt tydlig på näthinnan hos alla, inklusive den rättsliga ramen, som öppnade portarna för det.

Nu är det många städer i Kalifornien rivas sinsemellan om hur man styr den snabba angrepp av marijuana apotek i staten. Till skillnad från apotek och sjukhus, finns det ingen uppförandekod och ingen etisk kod som styr driften av dessa verksamheter. Varje transaktion är en moralisk fråga som ofta har ignorerats för opportunism. Trenden tycks peka i samma riktning som den illegala invandringen och många är även frågar om detta är vägen till USA: s undergång. Mycket återstår att se och framtiden är fortfarande på spel för de modiga nog att fullfölja sin vision av det. Tiden kommer bara berätta, vad som skulle hända i framtiden.