moderna medicinen – den ledande dödsorsaken i USA

Var du medveten om att tusentals människor dör varje månad … grund av korrekt föreskrivna mediciner?

År 1995 avslöjade Dr Richard Besser, av Center for Disease Control, att antalet onödiga antibiotika förskrivs årligen för virusinfektioner enbart var 20 miljoner. Uh-fåll … folk är virusinfektioner (virus) påverkas inte alls av antibiotika, så tar antibiotika skulle göra kroppen absolut inte bra alls. I själva verket är den amerikanska medicinska systemet den vanligaste orsaken till dödsfall och skador i USA. Låt oss ta en titt på farorna med sjukhus ensam.

Potentiella farorna med sjukhus …

Modern medicin har kommit en lång, lång väg under de senaste femtio åren. Även det senaste decenniet har sett otroliga framsteg inom hälsofrämjande och bekämpa sjukdomar. Men även med de moderna medicinska mirakel, folk får fortfarande sjuk – och de fortfarande åka till sjukhuset. Men en plats där du går för att få hjälp och få bättre kan faktiskt göra dig sjukare. Det bästa försvaret man kan ha mot potentiella risker i samband med sjukhus, är kunskap. Känner till riskerna och vet vad du kan göra för att skydda dig.

Tänk på det, när du är sjuk, var ska du gå? Till sjukhuset, rätt?. Men vem annars är på sjukhuset? Andra sjuka människor. Det finns många sjukdomar där på sjukhuset. Komma in och ut i väntrummet ensam utan att fånga en förkylning eller några andra bakterier, skulle vara som att försöka få igenom pacman utan att åka fast av små monster. Bara sjukhuset dörren ensam, få skulle rörd av människor hela dagen lång med alla typer av bakterier och virus. Det finns bakterier i luften som du andas, den penna som du använder för att fylla i formulären, och stolen som du sitter på i väntrummet, och den tidning som du läser när du sitter där.

Den undersöker rummet få inte mycket bättre.

Har läkare eller sjuksköterska byta kläder mellan varje patient? Nej På akuten, många rum åtskilda av gardiner. Borsta dig mot dem när du går in eller ut? När var sista gången som dessa gardinerna städades? Vad sägs om att granska tabellen? De flesta anläggningar bara ändra det papper som täcker granska tabellen. Gör sidorna och ytor även få torkas av med desinfektionsmedel? Förmodligen inte.

Varför patienter att synas i väntrum och bli satt i korridorerna? Sjukhusen är överfulla sätt längre. Kombinera det med vård och personalbrist och du kan se hur lätt renlighet och hygien kan höst till vägkanten lite som omedelbar vård är viktigare. Många sjukhus är skyldiga att förflytta patienter genom att helt enkelt så snabbt som möjligt, utan tillräckligt med tid eller personal att kunna verkligen ge ytor mycket mer än en snabb torka.

Så vad kan du göra för att skydda dig?

Försök att minska din frekvens av besök till sjukhuset. Bara gå när du har nödsituationer. Till exempel kan du använda din egen personliga läkare ibland. Men ibland måste man bara gå till akuten. Undvika tider när det finns mer trafik, kan hjälpa dig att möta mindre av en våg av bakterier. Vanligtvis, måndagar och fredagar är livligare än andra veckodagar. Kvällar och helger är det mest upptagen. Bär hand sanitizer med dig när du går, och tvätta händerna ofta. Var proaktiv och smart och du kommer att ha mindre chans att återvända med fler sjukdomar än vad du hade när du gick in i sjukhuset. Försök att alltid äta rätt näringsrika livsmedel så att ditt immunförsvar är stark också. Glyconutrients är ett sätt att stärka immunförsvaret och har mer energi.