penisförstoring myter och sanningar

Mänskliga penis storlek avser längden och bredden av mänsklig manliga könsorgan. Intresset större penis storlek har lett till en industri som ägnas åt penis utvidgningen, som har producerat mycket e-post spam.
Jämfört med andra primater, ännu större primater som gorillan, den manliga mänskliga genitalier är anmärkningsvärt stor. Den mänskliga penis är både längre och tjockare än någon annan primat både i absoluta tal och i relativa storlek jämfört med resten av kroppen.

Mätning av penis
För att få de mest noggranna mätningar för en individs penis storlek, har det rekommenderat att flera mätningar göras vid olika tidpunkter, företrädesvis med olika erektioner på olika dagar. Sedan genomsnittliga dessa siffror tillsammans. Detta är att redogöra för vad som kan vara naturliga variationer i storlek på grund av faktorer såsom upphetsning nivå, tid på dagen, rumstemperatur, frekvensen av sexuell aktivitet, och otillförlitlighet mätmetoderna.

längd
Längden kan mätas med ämnet stående och penis hålls parallellt med golvet. Penis mäts längs toppen, från basen till spetsen. Resultaten är oriktiga, om mätningen görs längs undersidan av penis, eller om motivet sitter eller liggande.

omkrets
Penis omkrets är mätning av omkrets helt erigerad penis. Det har kommit varierande citeras som ett genomsnitt av tre mätningar: strax under körtlar penis, i mitten av axeln, och vid basen.

problem
En penis måste vara helt upprätt för att erhålla en korrekt mätning. Detta kan vara svårt att uppnå i en klinisk miljö. Minst en brasiliansk läkare tillgrep injicera penisar med droger för att framkalla erektion, vilket gav mer konsekventa resultat. Vissa läkare mäta penis genom sträckning av slapp penis så långt som bekvämt är möjligt. Självrapporterade mätningar tenderar att vara opålitliga eftersom män ofta vill rapportera en större penis storlek.

Är det möjligt att förstora din penis? Många män frågar sig frågan eftersom de vet gynnar en större penis kommer att ge: ökad sexuell tillfredsställelse för dig och din partner, ökad nivå av självförtroende, vilket i sin tur kan leda till en rad förbättringar i din (inte nödvändigtvis sexuellt) liv. Om du känner att en liten eller tunn penis är det som gör ditt liv värre att det annars skulle vara, så varför tveka? Förstora din penis och bli en man som du alltid velat vara.

Dock är det största problemet med penis utvidgningen att det har ännu inte blivit main stream. Det finns nästan inga stora företag inom detta område, men i stället för penis utvidgningen marknaden domineras av horder av små företag, som inte har en historia av framgångsrik verksamhet. Du ska behandla de produkter de erbjuder med en nypa salt. Kom ihåg, kommer ingenting förstora din penis över natten och det kommer att ta lite hårt arbete för att få den penis du vill.

Låt oss se vad penisförstoring tekniker finns tillgängliga. Det första, som kommer att tänka på, är att använda piller penis utvidgningen. Detta är den mest populära typen av penis utvidgningen produkter. De är inte särskilt dyrt och inte kräver någon ansträngning från din sida. Helt enkelt ta ett piller varje dag och du kommer att få en större penis i ett par månader.

Penis består av 3 kammare, 2 stora ettor på toppen, vilket är ditt svällkropparna, och en mindre kammare på botten som du urinerar och ejakulerar. När du blir sexuellt upphetsad, Corpora din hjärna släpper ett hormon som orsakar blod att komma in i penis och fylla svällkropparna. Cellerna i corpora cavernosa är fyllda med blod tills en erektion uppnås. Du kan ha en större penis! MXMAN kommer att öka kapaciteten gränsen för Corpora Cavernosa därmed tillåta mer blod att komma in i grottan skapar en längre och tjockare erektion. MXMAN stimulerar celltillväxt inom corporacavernosaen sig själv. En ökning av celler möjliggör mer blod att komma in i penis vilket gör penis större och erektionen mer intensiv. Corpora cavernosa är de två kropparna av erektil vävnad på vardera sidan av penis. MXMAN är 100% naturliga med inga kända biverkningar. All tillväxt är permanent.