ren resveratrol och fettreducering tro det

Forskare vid Harvard Medical School och National Institute on Aging upptäckte att ren resveratrol, ett naturligt förekommande material som finns i röda druvor, kan balansera ut de dåliga biverkningarna av en fettrik kost i labbmöss. Materialet förlängas drastiskt livet av möss och dessutom förbättrat sin totala hälsa. Det kan hjälpa i viktminskning eftersom det hjälper detox kroppen och hjälper till att förhindra intag av extra fett.

Forskningen bekräftar att mycket stora doser av trans-resveratrol kan balansera resultaten av en osäker och fettrik kost. En kost full av fett, salt och socker är den främsta orsaken till det ökande antalet personer med fetma i USA. Ren resveratrol blockerar intag av överflödigt fett och tar bort det från kroppen, vilket skulle hjälpa människor att kasta vikt lätt.

Ren resveratrol sägs vara en av de stora orsakerna till den franska paradoxen helt enkelt eftersom det ses i rött vin, ren druvsaft, och några andra färgglada färska frukter. Män och kvinnor i Frankrike älskar en kost rik på smör och olika fet mat, men de lider mindre kranskärlssjukdom än amerikaner. Tanken är att eftersom det franska folket konsumerar massor av vin, de förvärvar volymen av trans-resveratrol som de behöver varje dag för att avvärja kranskärlssjukdom och vissa andra sjukdomar kopplade med en fettrik kost plan.

Experterna i studien användes ett test kluster av möss och livnärde dem en mestadels fet kost. Testet klustret inte gett ren resveratrol började visa tecken på diabetes och större levrar. De dog tidigare än den grupp som konsumerade exakt samma diet men lämnades trans-resveratrol. Detta kluster upprätthålls en utestående volym av insulin i kroppen och hade regelbundna medelstora levrar.

Fettförbränningen kan åstadkommas genom intag måttliga mängder rödvin. Ändå är en hälso-tillägg gjorda av trans-resveratrol föreslog. Ren resveratrol är bättre än vanligt med tanke på resveratrol att det är mycket mer biotillgängliga. Detta tyder på att en kropp kan suga upp mycket mer resveratrol i rent tillstånd, till skillnad från när den blandas med några andra element.

Det bästa sättet att få summan av ren resveratrol du behöver är att få resveratrol hälsotillskott. Att få det från några andra källor kommer att indikera att du kommer att behöva använda en stor dos av dessa källor. Till exempel, måste du konsumera minst tre liter rött vin att förvärva volymen du behöver för viktminskning och några andra skäl. Medan erhålla material från naturliga källor är bra, kommer det inte vara tillräckligt för att vara beroende av dessa källor för att få de effekter som resveratrol fordringar.

Ren resveratrol kan erhållas på hälsokostaffärer och webbaserade återförsäljare. Du kan få större värde om du köper resveratrol nätet, men se till att du får bara från betrodda leverantörer. Om du handskas med en opålitlig resveratrol säljaren, du förmodligen inte får rena kosttillskott och kan avveckla fara din hälsa. Omvänt kommer köpa resveratrol hälsotillskott från betrodda webbaserade leverantörerna garantera dig att de varor du köper är äkta och hjälpsamma.