behandla ADHD den naturliga vägen

Det finns ingen korrelation mellan människor som lider av ADHD och deras prestationer i livet. Albert Einstein, Nelson Rockefeller, Galileo, och Thomas Edison är bara några av de få kända personer som lider med ADHD.

ADHD kan behandlas med nya läkemedel som kallas Focalin XR. ADHD är vanligare hos pojkar än flickor. Det finns tre typer av ADHD, nämligen övervägande ouppmärksam typ, främst hyperaktiva / impulsiva typen och en kombination av båda.

Som namnet antyder, har den övervägande ouppmärksam typ symptom på ouppmärksamhet dvs tankspriddhet, koncentrationssvårigheter, en kort uppmärksamhet span, och svårt att organisera saker. Den person som lider av övervägande hyperaktiv / impulsiv Adha har symtom på hyperaktivitet och impulsivitet, dvs oförmögen att sitta på ett ställe under en längre tid, svårt för att vänta hans / hennes tur. I den kombinerade typen, är både ouppmärksamhet och hyperaktivitet / impulsivitet observerats.

Efter middagen promenader, leka på gården och andra utomstående verksamheter minskar ADHD-symptom. Din kost är också en faktor i behandling av ADHD-symptom. Varumärket av cookie, potatis chips och glass du väljer i butik, och grönsaker eller frukt du föredrar att ha en direkt effekt på din hälsa, förmåga och beteende. De produkter du köper i butik kan innehålla vissa kemikalier som aktiverar irritabilitet eller hyperaktivitet.

Den helhetssyn med naturläkemedel läkemedel visat sig vara mer effektiva än de starka och beroendeframkallande psykiatriska droger (Ritalin, Concerta och Adderall) i ADHD-behandling. De naturläkemedel används för att behandla symtomen varsamt och effektivt.

Vanliga naturläkemedel för behandling av ADHD är Ginkgo biloba, Scuttellaria laterifolia (kalott), Matricaria recutita (tysk kamomill), Centella (Gotu cola) Avina sativa (Gröna havre), Utrica urens (Umbabazane i Afrika) och Aspalathus linearis ( Rooibos). Ett naturläkemedel är mindre skadligt för din hälsa än receptbelagda läkemedel. Barn som använder psykofarmaka som Ritalin, Concreta och Adderall kan utveckla ett beroende och andra biverkningar för deras hälsa.

Personer med ADHD kan ha andra villkor såsom inlärningssvårigheter, oftalmologiska konvergens insufficiens, uppförandestörning och antisocial personlighetsstörning. ADHD-patienter är mer benägna att ha a familjemedlem med ADHD eller någon av de relaterade villkor, vilket innebär att ADHD kan vara genetisk.