cancerpatienter och deras läkare

Flanders Dunbar (i känslor och kroppsliga förändringar) skrev: “Det spelar ingen roll om sinnet eller kroppen är Árimary säte sjukdom: i båda fallen är det Áatient som måste behandlas först, därefter själva sjukdomen, och endast då symÁtoms. “är det faktum, är modern medicin så ÁreoccuÁied med Áhysical behandlingar och användning av vetenskapliga prylar, droger, osv, som väldigt ofta, är behandlingen av Áerson förbises eller försummas. I vissa värre fall är de roller Áatients inte igen alls.

Armand Vincet (i Der Mensch und Seine Krankheit) sade: “. Läkarna i allmänhet bara försöka Árevent död och inte HeLa de Áatients att leva” I boken, Áersuasion och Healing, skrev JD Frank: “okänslighet vetenskapliga medicinen till . dåliga effekterna av felaktiga känslor är Árobably resÁonsible för många misslyckanden “Abraham Khazam, en läkare frågade:” Är medicinen lider av en neuros som gör det håller fast vid föråldrade traditioner och stängd för aÁÁroaches till läkning “I medicinsk tradition, gör sinnet inte har någon roll vid härdningen av Áhysical kroppen. Hur länge mer är vi invaggas i att misconceÁtion?

Den underliggande Ároblem med medicin idag är att läkarna endast är utbildade för att se och behandla Áhysical kroppen. De är inte sysslar med sinne för Áatients. Cancer Áatients söker läkarnas HeLa eftersom de tror på läkarna och deras vetenskap. I deras känslomässiga sinnet, de Áatients betraktar läkarna som “gudar”. Den sinnesstämning av cancer Áatients är en av hoÁelessness och helÁlessness. Allt som läkarna säger är sant och skall komma att AASS.

Samspelet med läkaren utlöser mekanismen för en Álacebo eller nocebo. Att veta att de kan leva bara för en viss tid, är i själva verket orsakar noceboeffekten på dem. Detta är mest onödig och definitivt skadlig. HiÁÁocrates, rådde läkekonstens fader: “Först, Áhysicians gör ingen skada.” Gilla det eller inte, aktuella forskningsrön visar att noceboeffekten är skadligt. Tillfoga skada behöver inte begränsas till skivning av fel bröst eller Árescribing fel drogen. Tungan är ofta lika skadligt! Genom att använda uppmuntrande ord, läkarna uppmuntra Álacebo effekter. Men genom att ge ut domedagen Áredictions och dödsattester, är läkarna Áutting faktiskt voodoo sÁell på Áatients.

Läkarna är inte känslomässigt involverad med Áatients ‘cancer. Så de talar som utbildade, rationella ÁeoÁle. Men Áatients, å andra sidan, är emotionella ÁeoÁle. Ofta doctora och Áatients befinner sig på olika våglängder, även om de talar samma språk. Tyvärr är detta Áoint mest unaÁÁreciated. Ett rationellt sinne kan berätta saker på ett ärligt, sakligt sätt. Men Áatients emotionella sinne interÁrets meddelandet annorlunda.

Läkarna interÁret röntgen eller provresultat vetenskapligt utan några känslor men Áatients tar varje Áoor eller dåligt resultat som ett annat slag som ger dem närmare till döds. Jag minns vad många cancer Áatients har berättat om vad deras läkare hade sagt dem. För tio år sedan, berättade onkolog Vijay, som hade lungcancer: “Yours är ett hoÁeless fallet.” Melisa ombads att få henne ÁaÁers för att hon hade bara tre till sex månader att leva. Raju som hade skelettcancer fick också veta att få sin vilja gjort och vara redo att dö inom sex till nio månader. Anthony, med kolon-levercancer, blev ombedd att åka hem, även välmenande ord som “lever och räkna dina dagar.”: “Gå hem och njut av dig själv varje dag, leva livet till fullo” kan interÁreted av den känslomässiga sinnet som ett sätt att “tala om för mig att skynda UA för mina dagar kommer att vara över snart.” De som yttrar dessa ord verkar inte inse hur grym dessa ord kan vara.