cna vårdhem tullar

En Certified Nursing Assistant har att göra en hel del arbete medan han arbetar på ett vårdhem. Om det är en fortsatt vård gemenskap, kommer arbetsuppgifterna ännu mer. Den primära uppgift en CNA är att se till att patienterna i sjukhemmet är bekväm. Beroende på flygel sjukhem, kommer tullarna i CNA skiljer.

Oavsett är de arbetsuppgifter en CNA har att utföra, måste han utföra dem medlidsamt. Några av de uppgifter som en CNA i en fortsatt vård gemenskap hjälper patienter att gå, förflytta patienter i rullstol från plats till plats, hjälpa de intagna att äta och göra andra dagliga aktiviteter och ibland även bad patienterna.

Det kan vara patienter som behöver stöd för toalettbesök. Om det finns vuxna patienter som använder blöjor måste CNA att ändra dem från tid till annan. Några av patienterna kanske inte kan ändra ställning i sängen och vårdbiträde måste hjälpa dessa människor ofta att flytta dem på sängen.

Annars kan de avtala liggsår. Den vårdbiträde beteende bör vara sådan att patienterna ska känna sig värdig. En certifierad vårdbiträde måste också hjälpa patienterna i deras estetiska behov. Vissa kan behöva din hjälp att borsta tänderna, kamma håret och sminka.

Det kan finnas människor som kommer att bero på dig för rakning eller vissa damer kan be dig att putsa sina naglar eller ens kamma och styla håret. Det är också ett krav på en certifierad vårdbiträde att ändra sängen täcker av de intagna på kliniken och ibland sopa rummen.

En ny CNA kommer att bli chockade när hans / hennes uppdrag som vårdbiträde förklaras till honom / henne. Ett vårdbiträde måste vara närvarande när patienten gör en del fysisk träning. Även om det inte är hans / hennes plikt att göra patienten göra övningen, han / hon måste finnas där ifall hans / hennes hjälp behövs av patienter. Du tar upp detta ansvar endast om du blir tillfrågad av handledarna.

Den CNA måste också övervaka kroppen förändras för patienterna genom att kontrollera blodtryck och temperatur. Ett vårdbiträde kan också bli ombedd att övervaka och kartlägga patientens intag av mat och vatten.

Om patienter under din vård är skadad på något sätt, måste du anmäla detta till de berörda myndigheterna och få omedelbar hjälp. Uppgifter om alla dessa uppgifter som en CNA kommer att ges till honom / henne när han / hon är anställd av en ammande klinik.