låt oss tala … från ett avstånd bli verklig om dålig andedräkt

Dålig andedräkt är inte något som någon vill ta itu med, antingen i sig själva eller i någon annan. Trots våra önskningar, men det är verkligen en realitet åtminstone ibland. Medan vissa människor verkligen lider av kronisk dålig andedräkt, de flesta av oss inte gör det. Tillsammans med grundläggande munhygien, har jag beskrivit några idéer nedan för människor som lider av enstaka fall.

Jag ska göra klart, dock, att om du inte följer den grundläggande munhygien nedan och fortfarande lider av kronisk dålig andedräkt, bör du kontakta din husläkare. Dålig andedräkt kan faktiskt vara ett symptom på många allvarliga sjukdomar och det är något du bör ha din läkare undersöka det. Denna artikel är inriktad på den genomsnittliga person som bara behöver enstaka freshening.

Om du inte håller upp din munhygien, så har du ingen rätt att klaga på din dålig andedräkt, så låt oss börja där. Vid minimum, bör du borsta tänderna varje morgon och varje kväll. Du bör nog göra mer än så, men vi kallar det den absoluta nedersta raden. Dessutom, när du borstar, bör du borsta över tungan och eftersom det kan vara värd och hem för alla typer av små nasties.

När du har tagit hand om den nedersta raden, måste du veta att många saker under dagen kommer att ha en effekt på dina andetag. Den mest effektiva (om än anal-glans) alternativet är att bära en tandborste och tandkräm med dig hela tiden. Detta sätt, efter en drink, mellanmål eller cigarett, kan du borsta fullt tänderna.

För de flesta av oss, men vi föredrar en fickformat alternativ som inte kräver en snabb resa till badrummet. Generellt, de alternativ vi har under dessa kriterier är tuggummi, myntverk och mynta-remsor.

Gum förlorar sin smak och effekt snabbt och den faktiska handlingen att tugga anses allmänt oprofessionellt, i bästa fall, och rent ut sagt oförskämd, i värsta fall. Du måste också se till att du har tillgång till en papperskorg och regelbunden tuggummi tuggande kan få dig att känna uppsvälld, som du tar i en hel del luft när du tuggar.

Mints är bättre eftersom de håller längre och inte har samma sociala stigma, men de kan ofta ta ganska stund att lösa. Vi kan genvägen detta genom att bita igenom dem, men detta oftast leder till en mint-skur som är direkt smärtsamt. Även myntverk tenderar att vara den högsta i kalorier av våra tre alternativ, vilket gör dem det minsta friska.

Mint strips är mitt val eftersom de kombinerar det bästa av två världar. De arbetar snabbt, som tuggummi, men löser sig i ett ögonblick till skillnad myntverk. De är nästan helt utan kalorier, kräver ingen papperskorg och tenderar att pågå under lång tid. Den lilla förpackningen är den slutliga bonusen som styr me mot dem.