svampar som växer på naglarna

Alla kan skaffa nagelsvamp infektion. I själva verket är det uppskattas att över två miljoner människor i Kanada har nagelsvamp infektion medan 10 miljoner människor i USA har kontaktat sjukdomen. Därför är det viktigt att känna till olika aspekter av nagelsvamp infektion såsom orsaker, förebyggande åtgärder och behandling av infektionen.

En infektion i naglarna kan uppstå när det finns någon form av svamp som växer i dina naglar. Infektion i dina naglar kan börja som en vit och gul fläck på vår fingernagel eller tånagel. Eftersom infektionen sprider sig till dina naglar, kommer det att finnas en viss missfärgning och naglarna kan tjockna och skapa sönderfallande kanter, vilket kan vara ett äckligt och smärtsamt problem.

Detta villkor är också kallad onykomykos. Nagelsvamp infektion är en av de vanligaste sjukdomarna som drabbar någon. Människor med olika riskfaktorer kan lätt skaffa och utveckla sjukdomen.

Nagelsvamp infektion går ofta obemärkt i början men eftersom svampen fortsätter att växa och sprida sig du kommer att se de första symtomen. Det kommer att bli lite gulaktig eller brunaktig missfärgning på naglarna. Det kan spridas över andra tånaglar och fingernaglar.

Du kan kontakta nagelsvamp genom flera sätt. Ett sätt är genom att använda offentliga duschar, simbassänger och omklädningsrum som många människor använder dessa platser och du kommer aldrig veta om de har nagelsvamp infektion. Svampen kan växa på golvet och pinnen på foten, speciellt när du går barfota eller när du har ett litet snitt eller skador på fötterna.

Detta är samma fall när du går att spika spa och salong med dåliga sanitära praxis. Vissa kunder som åker dit kan ha nagelsvamp infektion och när verktygen inte rengörs och desinficeras ordentligt, kan andra kunder få sjukdomen.

Infektionen förekommer oftast och växer som fötterna utsätts för varma och fuktiga miljöer såsom svettiga fötter och våta golv. Nagelsvamp är inte liknar fotsvamp, som främst angriper huden. Emellertid kan de två inträffa samtidigt och kan orsakas av samma typ av svamp. Infektion på naglarna kan vara ganska svåra att behandla och kan återkomma. Det finns dock effektiva läkemedel som kan hjälpa behandling av spiken med svampen.

Om du har nagelsvamp infektion kan Zetaclear nagelsvamp Relief hjälpa dig att lösa din spik problem. Läs mer information om Zetaclear nagelsvamp lättnad och ha dessa vackra naglar!